maritbet girişmaritbet
www.garantimortgage.com ödüle doymuyor

www.garantimortgage.com ödüle doymuyor

Garanti Mortgage’ın internet sitesi www.garantimortgage.com, “Web Marketing Association” tarafından verilen Web Awards’un “Finansal Servisler” kategorisinde “Üstünlük” ödülüne (Outstanding Website) layık görüldü

 

Garanti Mortgage'ın internet sitesi www.garantimortgage.com, “Web Marketing Association” tarafından verilen Web Awards'un “Finansal Servisler” kategorisinde “Üstünlük” ödülüne (Outstanding Website) layık görüldü. Bu yıl 14.'sü düzenlenen yarışmanın Finansal Servisler kategorisindeki ödülünü, Türkiye'den sadece Garanti Mortgage aldı. Kurulduğu günden bu yana 6.'cı kez ödüle layık görülen  garantimortgage.com, 2009 yılında da yüzünü yenileyerek kullanıma sunulmuştu.

Garanti Mortgage Genel Müdürü Cemal Onaran, ödülle ilgili yaptığı açıklamada, “Garanti Bankası, 2006 yılında bir mortgage birimi oluşturarak, bu alanda faaliyete geçen ilk banka oldu. Bu dönemde, özellikle tüketicinin konuyla ilgili bilgisinin de sınırlı olmasından yola çıkarak, Türkiye'nin ilk banka destekli mortgage web sitesini hayata geçirdik. Müşterilerimiz, Mortgage Uzmanı Garanti'nin web sitesinden, Türkiye'nin en geniş ürün yelpazesine, güncel faiz oranlarına, mortgage ürünlerine ait kredi hesaplamalarına erişebiliyor ve sitemiz üzerinden mortgage başvurusu yapabiliyorlar.

Garanti'nin her zaman öncü olma misyonundan hareketle, www.garantimortgage.com 'u nasıl daha kullanışlı hale getirebileceğimizi sürekli olarak araştırıyoruz. Bu açıdan, yenilikçi çizgimizi koruyarak sektörün ihtiyaçlarını karşılayan ve kullanıcının katılımını teşvik eden interaktif uygulamalarla, önümüzdeki dönemde web sitemizi daha da zenginleştirmeyi hedefliyoruz.”dedi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz