maritbet girişmaritbet
TOKi 13.5 milyon konutu yenileyecek

TOKi 13.5 milyon konutu yenileyecek

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, 'Türkiye'deki 13.5 milyon konutun rehabilitesi için kanımızın son damlasına kadar çalışacağız' dedi

Avrupa Konutları Atakent 3 Projesi'nin tanıtım toplantısında konuşan TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul'da 200 şantiyeleri bulunduğunu, 110 bin konuta ulaştıklarını, bunun da 440 bin nüfuslu bir ilçe yaratmak anlamına geldiğini söyledi. Bayraktar, Avrupa Konutları Atakent 3 Projesi'nin de daha öncekiler gibi yok satacağına inandığını dile getirdi. "İstanbul bizim gözbebeğimiz'' diyen Bayraktar, İstanbul'un Ataşehir, İkitelli, Atakent gibi bölgelerinde birçok yeni şehir parçacıkları kurduklarını anlattı. TOKİ'nin 100-200 lira taksitle 20 yıla varan vadelerde ev sattığını, bunun kendilerinin görevi olduğunu ifade eden Bayraktar, "Arazi geliştirmek çok önemli" şeklinde konuştu.

2012'DE BİTECEK
Dönüşüm çalışmalarını da anlatan Bayraktar, "İnsanımızın hak ettiği yerleşim birimlerinde oturması için Türkiye'deki 13.5 milyon konutun rehabilitasyonu konusunda kanımızın son damlasına dek çalışacağız'' dedi. Avupa Konutları projesini yürüten Artaş İnşaat İcra Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya da, 5 yılda 6 bin 300 konut teslim ettiklerini, bu proje kapsamında da 2 bin 300 konut ve 167 odalı otel yapacaklarını, bunları 2012'de tamamlayacaklarını kaydetti.

 
  • Etiketler:

Yorum Yaz