maritbet girişmaritbet
Saint-Gobain Weber 36. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’da!

Saint-Gobain Weber 36. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’da!

Endüstriyel harç üretiminde dünya lideri Saint-Gobain Weber, 24-28 Nisan 2013 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’da ziyaretçilerini ağırlayacak

Dünyada 48 ülkede 200'den fazla üretim tesisiyle faaliyet gösteren Saint-Gobain Weber, kullanıcılarına dış cephe uygulamalarından ısı ve su yalıtımına, seramik yapıştırıcıları ve derz dolgularından teknik ürünlere kadar uzanan oldukça geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. 

“Sektörde öncü”

Türkiye'de ilklere imza atan Weber, sektöre yeni bakış açısı kazandırması ile öncü rol üstleniyor. Türkiye'nin ilk konsantre ve toz çıkarmayan seramik yapıştırıcıları; “weber konsantre serisi”ni piyasaya sunan Weber, 15 kg'lik ambalajın 25 kg'lik ambalaja eşdeğer metraj yaptığı “weber konsantre serisi” ile  daha az yer kaplayarak nakliye ve stoklama avantajı sağlıyor. Kullanıcı ve ev sahiplerine tozsuz ortam sağlaması ile de tercih edilen weber konsantre serisi daha az karbon salınımı ile çevrenin korunmasına katkı sağlıyor.

Yapı dünyasındaki son trendleri, yüksek teknik ihtiyaçları karşılayan gelişmiş çözüm önerileri ve yenilikçi hizmet anlayışı ile kullanıcılarına ulaştıran Weber, bu yıl da 3 No'lu Salon, 421 no'lu stantta ziyaretçileri ile buluşacak. 

Saint-Gobain Weber hakkında:

Saint-Gobain Weber, dünyanın ilk 100 şirketi arasında yer alan Saint-Gobain Grubu'nun endüstriyel harçlar alanında faaliyet gösteren şirketidir. Seramik yapıştırıcıları ve derz dolguları, dış cephe boya ve kaplamaları, dış cephe ısı yalıtım sistemleri, su yalıtım ürünleri, tamir -tesviye ürünleri ve iç cephe boyalarıyla geniş bir ürün portföyüne sahip olan Weber, Türkiye'de 1998 yılından beri faaliyet göstermektedir. Maxit Grubu'nun Mart 2008'de Saint-Gobain tarafından tüm dünya genelinde satınalınması sonrasında beton, tamir ve koruma sitemleri, şantiye genel malzemeleri, mastikler ve zemin sistemleri gibi yeni ürün gruplarını da portföyüne ekleyen Weber, Türkiye'de toplam 5 fabrika, 8 bölge temsilciliği , 600'ü aşan bayi ve güçlü satış ekibi ile hizmet vermektedir. Weber,  bir ilke olarak benimsediği yeni ve rekabetçi çözümler hedefleyen yapısını müşteri memnuniyetini önde tutarak ISO 9001:2008 belgesi ile tescillemiştir. Müşterileri için “kaliteli ürün ve üstün  hizmet anlayışı”nı benimsemiş olan Weber, “insana ve yaşadığı çevre”ye verdiği önemi de gösterebilmek için ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ile OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi'ni tüm tesislerinde yapılandırarak mevcut ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi'ne entegre etmiştir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yapı Fuarı–Turkeybuild İstanbul, 23-26 Mart'ta TÜYAP'ta yapılacak!
  • 01.03.2022 10:50

Yapı Fuarı–Turkeybuild İstanbul, 23-26 Mart'ta TÜYAP'ta yapılacak!

44 yıldır Türk yapı sektörünün ve bölgesinin en büyük uluslararası buluşma nokta ...

Workindo, Yapı Fuarı'nda yerini alacak
  • 30.03.2021 10:13

Workindo, Yapı Fuarı'nda yerini alacak

Workindo, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 6-9 Nisan 2021 tarihleri arasında düz ...

Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, 8 Mayıs'ta kapılarını açıyor!
  • 26.04.2018 10:55

Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, 8 Mayıs'ta kapılarını açıyor!

Yapı sektörünün merakla beklediği Turkeybuild İstanbul, 8-12 Mayıs 2018 tarihler ...

Trakya Cam ileri teknoloji ürünleriyle TÜYAP’ta dikkat çekti
  • 17.03.2014 14:14

Trakya Cam ileri teknoloji ürünleriyle TÜYAP’ta dikkat çekti

Trakya Cam, Camda Yenilikler Kongresi ile Kapı, Pencere, Cam 2014 Fuarı’na damg ...

NG Kütahya Seramik yeni kreasyonlarını UNICERA Fuarı’nda tanıtıyor
  • 28.02.2014 13:09

NG Kütahya Seramik yeni kreasyonlarını UNICERA Fuarı’nda tanıtıyor

UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’ndaki görkemli standında tük ...