maritbet girişmaritbet
Türk Hava Kurumu’ndan iki ihale

Türk Hava Kurumu’ndan iki ihale

Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanlığı, Elazığ’da hizmet amaçlı tesis yaptırılması ve kiraya verilmesi, İzmir’de ise kat payı karşılığı inşaat işi için ihale açtı


 

Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanlığı, Elazığ'da hizmet amaçlı tesis yaptırılması ve kiraya verilmesi, İzmir'de ise kat payı karşılığı inşaat işi için ihale açtı. İhaleler, kapalı teklif alma usulü ile gerçekleştirilecek.

Elazığ 2. bölge Nailbey Mahallesi Gazi Caddesinde yer alan 550,85 metrekare taşınmaz üzerine hizmet amaçlı tesis yaptırılacak ve kiraya çıkarılacak.

Mülkiyeti THK'na ait gayrimenkul üzerinde mevcut beton analizleri ve donatı tespitleri göz önüne alınarak yüklenici tarafından hazırlanacak ve kurumca beğenilerek onaylanacak tadilat projesi doğrultusunda, karşılıklı kabul edilecek şartnamelere göre belirlenecek otel, yurt gibi hizmet amaçlı tesis yaptırılacak ve kiraya verilecek. İhale, 19 Ağustos 2010 tarihinde saat 14.00'te THK'da yapılacak.
 
İstekliler şartnameyi bedel ödeyerek Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı (Atatürk Bulvarı numara 33 Opera/Ankara) İhale ve Kontrat Yönetim Müdürlüğünden veya THK Elazığ Şube Başkanlığı'ndan (Nailbey Mahallesi Gazi Caddesi numara 3 Elazığ) temin edebilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ise ihale günü ihale saatine kadar Ankara'da Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı İhale ve Kontrat Yönetim Müdürlüğüne verilecek.
 
İZMİR'DE KAT PAYI KARŞILIĞI İNŞAAT YAPTIRILACAK
Öte yandan Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, İzmir'in Dikili ilçesi Salimbey Mahallesinde 62 metrekare arsa üzerinde kat payı karşılığı inşaat yaptıracak.
Mülkiyeti Türk Hava Kurumu'na ait taşınmaz üzerinde bulunan binanın yıktırılacak ve atıklar atılacak, yeni yapılacak bina bedeli kat payı karşılığı olarak ödenmek üzere müteahhit tarafından mevcut imar durumuna göre hazırlanacak ve Kurumca beğenilerek kabul olunacak uygulama projesi ile yeni bir bina yaptırılacak.

İhale, 16 Ağustos 2010 tarihinde saat 14.00'te THK'da gerçekleştirilecek. İnşaat alanı ekli imar planına göre tahmini 348 metrekare olan işin ihalesinde şartname ücreti karşılığı Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı (Atatürk Bulvarı No: 33 Opera/Ankara) İhale ve Kontrat Yönetim Müdürlüğünden veya THK Dikili Şube Başkanlığından (Salimbey Mahallesi 15. Sokak numara 4 Dikili/İzmir) temin edilebilecek.

Buna göre istekliler şartnameye göre hazırlayacakları kapalı zarf teklif mektuplarını, ihale gün ve saatine kadar Ankara'da Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı İhale ve Kontrat Yönetim Müdürlüğüne verecekler.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz