maritbet girişmaritbet
TOKİ’den Ordu ve Ağrı’da ihaleler

TOKİ’den Ordu ve Ağrı’da ihaleler

TOKİ), Ordu Aybastı’ya 254 adet, Diyadin’e 50 yataklı hastane ve 9 daireli lojman inşaatını yaptırmak üzere ihale açtı. İhaleler, "açık ihale usulü" ile yapılacak

 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ordu Aybastı'ya 254 adet, Diyadin'e 50 yataklı hastane ve 9 daireli lojman inşaatını yaptırmak üzere ihale açtı. İhaleler, "açık ihale usulü" ile yapılacak.
 
Ordu Aybastı'ya konvansiyonel kalıp sistemi ile 254 adet konut, altyapı ve çevre düzenlemesi yaptırılacak. Yer tesliminden itibaren 550 günlük süreyi kapsayacak olan ihale, 6 Mayıs 2010 tarihinde saat 14.30'da TOKİ'de yapılacak.  İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.
 
AĞRI'YA HASTANE VE LOJMAN YAPTIRILACAK
TOKİ, Ağrı Diyadin'e 50 yataklı hastane ve 9 daireli lojman binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatlarını yaptıracak. İhale, 6 Mayıs 2010 tarihinde saat 15.00'te TOKİ'de gerçekleştirilecek.
Konvansiyonel kalıp sistemi ile 1 adet 50 yataklı hastane, 1 adet lojman inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi ihalesinde işin süresi yer tesliminden itibaren 750 gün olarak belirlendi. Söz konusu ihaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.
 
İHALE KOŞULLARI
Ordu Aybastı'ya 254 adet, Diyadin'e 50 yataklı hastane ve 9 daireli lojman inşaatı ihalelerine katılmak isteyenler şartnameyi her iş için ayrı bedel ödeyerek TOKİ'den satın alabilecekler. Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları belirtilen ihale tarihlerinde ihale saatine kadar TOKİ'ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek.
Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşmesi imzalanacak. İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz