maritbet girişmaritbet
Maliye arazilerinin özelleştirilmesinde süre uzatıldı

Maliye arazilerinin özelleştirilmesinde süre uzatıldı

Maliye Hazinesi adına kayıtlı İstanbul ve Malatya'daki bazı taşınmazların satışı için yapılacak ihaleye teklif verme süresi 12 Ocak 2011'e kadar uzatıldı

Maliye Hazinesi adına kayıtlı İstanbul ve Malatya'daki bazı taşınmazların satışı için yapılacak ihaleye teklif verme süresi 12 Ocak 2011'e kadar uzatıldı.

Özelleştirme idaresi Başkanlığının konuya ilişkin duyurusu, Resmi Gazetede yayımlandı. Duyuruda, Maliye Hazinesi adına kayıtlı taşınmazlardan İstanbul Bahçelievler'de Yenibosna Mahallesi'ndeki 14 bin 576,53 metrekare yüzölçümlü arsanın, Malatya Akçadağ ilçesi ikinciler Mahallesi'ndeki sulu tarla ve karkas bina ile Kesmece köyündeki ham toprak vasıflı arazinin satış yöntemiyle ve ''pazarlık usulü'' uygulanmak suretiyle özelleştirilmesi amacıyla yapılacak ihale için son teklif verme tarihinin 31 Aralık 2010 olarak belirlendiği anımsatıldı.

Son teklif verme tarihinin 12 Ocak 2011'e uzatıldığı bildirilen duyuruda, tekliflerin 12 Ocak Çarşamba günü saat 16.00'ya kadar idareye elden teslim edilmesi gerektiği belirtildi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz