maritbet girişmaritbet
Altın Çekül Yapı Kataloğu Ödülleri'nin kazananları belli oldu

Altın Çekül Yapı Kataloğu Ödülleri'nin kazananları belli oldu

26. kez hayat bulan “ALTIN ÇEKÜL Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri” jüri değerlendirmeleri tamamlandı ve ödül kazananlar belli oldu.

YAPI KATALOĞU çatısı altında 26. kez hayat bulan “ALTIN ÇEKÜL Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri” jüri değerlendirmeleri tamamlandı ve ödül kazananlar belli oldu. Ödüller Yapıda İnovatif Ürün, Fikir ve Pazarlama Ödülü olmak üzere 3 ana kategori altında sahiplerini buldu. 

Ödül programına başvuran ürünler, yapım sürecinde teknolojik gelişme sağlaması, son derece yenilikçi üretim süreçleri ve teknolojileri içermesi ve üretiminde ekolojik dengenin gözetilmesi kriterleriyle değerlendirildi. 

Ödül programı katılımcılara uluslararası alanda rekabet edebilir seviyeye gelme, ortak bir platformda yer alma, marka bilinirliğini artırma, iletişim ağlarını geliştirme, YAPI KATALOĞU yıllık medya ve tanıtım gücüyle desteklenme, sosyal medyada takipçilerle daha interaktif bir ilişki kurma, geleceğin mimarlarına markalarını tanıtma, Altın Çekül Malzeme Kitabı 2020'de yer alma fırsatı sundu. 

YAPI KATALOĞU MİMARLIK ÖDÜLLERİ - 30 Aralık 2020 - Çarşamba

Bu yıl ayrıca “YAPI KATALOĞU Mimarlık Ödülleri”, genç mimar ve içmimarların (Afet ve Acil Durumlarda Kullanılacak) Taşınabilir Yaşam Birimlerinin tasarımı teması çerçevesinde, bir sorunsala en iyi hikâyeyi oluşturarak çözümler sunmasını teşvik edecek bir adım attı. 40 yaş ve altı mimar ve iç mimarların kişisel ya da ekipler halinde katılım gösterdiği, bu yıl ‘ALTIN ÇEKÜL Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri' programına paralel olarak gerçekleşen YAPI KATALOĞU Mimarlık Ödülleri, sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli ve genç fikirlere ev sahipliği yaptı.  

Bu genç fikirlerin ödüllendirildiği çok yönlü bir fikir yarışması olan “YAPI KATALOĞU Mimarlık Ödülleri”nin sahipleri de belli oldu.

BASINA AÇIK SERGİ GEZİSİ  - 28 ARALIK 2020 – Pazartesi 

ALTIN ÇEKÜL Ödülleri ve YAPI KATALOĞU Mimarlık Ödülleri'ne başvurup ödül almaya hak kazanan bütün ürünler ve projeler dijital olarak sergilenme hakkı kazandı. Bu bağlamda, farklı sergi salonları içinde ürünler ve projeler 2 veya 3 boyutlu olarak sergilenme imkanına sahip olacak. Ziyaretçiler, ödül kazanan ürünlere ve projelere dair görselleri ve 3 boyutlu objeleri detaylıca inceleme, firmalara ve mimarlara dair bilgi edinme ve kendileriyle YAPI KATALOĞU üzerinden iletişime geçme fırsatı bulacak. Bu sergiler 29-30 Aralık tarihlerindeki Ödül Törenlerinde duyurulacak, törenlerin sonunda online olarak gezdirilerek sergilerin açılışı gerçekleşecek.

28 Aralık 2020 Pazartesi Günü siz değerli Basın Mensupları için Saat 15.00'da düzenlenecek Kazanan Firma, Ürün ve Projeler Sergi Gezisinde sizleri de aramızda görmeyi çok isteriz. Dijital Ödül törenine katılım sağlamak üzere katılım formunu doldurmak için lütfen linki tıklayınız. 

(Törene katılım için gerekli Zoom linki form dolduran Basın Mensuplarına Sergi Gezisi günü mail yoluyla iletilecektir.)

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yapı Kataloğu Malzeme Kitabı yayında!
  • 14.02.2021 09:15

Yapı Kataloğu Malzeme Kitabı yayında!

Yapı Kataloğu, 2021 yılının ilk projesi olarak Yapı Kataloğu Malzeme Kitabı’nı s ...

Altın Çekül Yapı Kataloğu Ödülleri sahiplerini buldu
  • 05.01.2021 10:33

Altın Çekül Yapı Kataloğu Ödülleri sahiplerini buldu

26. kez düzenlenen “ALTIN ÇEKÜL Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri” bu yıl, Tür ...

Altın Çekül Yapı Kataloğu Ödülleri'nin kazananları belli oldu
  • 09.12.2020 11:08

Altın Çekül Yapı Kataloğu Ödülleri'nin kazananları belli oldu

26. kez hayat bulan “ALTIN ÇEKÜL Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri” jüri değer ...

Yapı Kataloğu üyeleriyle buluştu
  • 14.11.2014 14:52

Yapı Kataloğu üyeleriyle buluştu

Yapı Kataloğu, düzenlenen özel bir etkinlikle üyeleriyle buluştu ...

Yapı sektörünün başvuru kaynağı 'Yapı Kataloğu' yenilendi!
  • 13.11.2014 10:50

Yapı sektörünün başvuru kaynağı 'Yapı Kataloğu' yenilendi!

Türkiye’nin en kapsamlı yapı malzemesi başvuru kaynağı olan Yapı Kataloğu’nu üye ...