maritbet girişmaritbet
Alara Koçibey, evinin kapılarını açtı

Alara Koçibey, evinin kapılarını açtı

İç mimar Alara Koçibey,oğlu Emre Renç ve kızı Jasmin Paris ile yaşadığı Çubuklu Vadi Evleri’ndeki villasını eklektik ve modern bir tarzda dekore etmiş

Mimari ve konum olarak çok beğendiği bu ev, sahip olduğu muhteşem orman manzarası ile onu etkilemiş gözüküyor. Koçibey, evinin kapılarını InStyle Home dergisine açtı. 

Alara Koçibey, iç mimari alanında gerçekleştirdiği başarılı projelerle adından sıkça söz ettiren başarılı bir isim. Yeditepe Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü'nden mezun olan Koçibey son olarak Kırşehir, Trabzon ve İstanbul'da üç ayrı otelin iç mimari projelerini bitirmiş. İç mimari üzerine Türkiye ve yurtdışında altı farklı üniversitede eğitim görmüş. 

“Kendimi bildim bileli tasarım dünyası içindeyim. Mimar dedem sayesinde çocukluk yıllarımda pazar günleri ailece yapılan gezmenin adı ‘şantiye gezmesi' demekti benim için” diye anlatmaya başlıyor üç katlı villasının geniş terasında otururken. Önünde alabildiğince uzanan harika bir orman manzarası hakim. Zaten bu evi tercih etmesindeki en büyük etkenlerden biri de bu etkili konum.

alara koçibey evi

ÜÇ KATLI VİLLAYA HER KATTAN GİRİŞ VAR

Koçibey, geçtiğimiz aylarda 3 MOMS adında çocuk odaları dekorasyonu yapan bir markanın da ortaklarından olmuştu. “Son dönemde beni en çok heyecanlandıran işlerden. Tuvana Büyükçınar ve Emine Palabıyık'la ortak açtığımız bir mağaza bu. Bebek ve çocuk odaları için mobilya ve aksesuvar satıyoruz. Ben mobilyaları, Tuvana tekstili, Emine de operasyon işini yürütüyor. Çocuk odaları konusunda piyasada büyük eksiklik olduğunu düşündükleri için bu işin içine girmiş üç eski arkadaş. 

evde küçük bir köşe dekorasyonu

Tarabya'daki evinden buraya iki yıl önce taşınmış Koçibey. “Mimar Emre Arolat'ın tasarladığı ahşap cepheli evleri ve bu siteyi yapım aşamasından beri takip ediyor ve çok beğeniyordum. Bir yıllık beklemeden sonra ancak taşınabildim” diye anlatıyor. 

bahçe masası ve çiçekler

330 m2'den oluşan üç katlı villaya her kattan giriş olma özelliğini de çok beğenmiş. En alt katı kendi yaşam alanı olarak tasarlamış. Burada içinde geniş bir giyinme bölümü ve banyo bulunan bir yatak odası ve yine kendine ait bir çalışma odası ile oturma bölümü yer almış. Orta katta salon, mutfak, misafir tuvaleti var. İçinde banyoları olan çocuklarına ait geniş yatak odaları da en üst katta konumlanmış.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bi’Boya’dan farklılık sevenler için Bohem stili!
  • 02.07.2021 10:35

Bi’Boya’dan farklılık sevenler için Bohem stili!

Bi’Boya, çizginin dışına çıkmayı sevenler için Bohem tarzın duvardaki yansımalar ...

İç mimar Alara Koçibey kamera başına geçti!
  • 11.05.2021 10:14

İç mimar Alara Koçibey kamera başına geçti!

Elif Dürüst'ün evini yeniden dekore eden Alara Koçibey, çekim sırasında kameranı ...

Elif Dürüst'ün evini Alara Koçibey dekore etti
  • 01.05.2021 14:10

Elif Dürüst'ün evini Alara Koçibey dekore etti

Cemiyet hayatının ünlü simalarından Alara Koçibey, arkadaşı Elif Dürüst'ün evini ...

Tepe Home'dan modüler mobilya seçmek için 5 sebep!
  • 24.03.2021 11:04

Tepe Home'dan modüler mobilya seçmek için 5 sebep!

Tepe Home modüler mobilya koleksiyonları ile kullanışlı ve ergonomik çözümler su ...

Alara Koçibey, evinin kapılarını açtı
  • 07.06.2014 09:40

Alara Koçibey, evinin kapılarını açtı

İç mimar Alara Koçibey,oğlu Emre Renç ve kızı Jasmin Paris ile yaşadığı Çubuklu ...