maritbet girişmaritbet
Yenikapı’da yüzbinler ‘teröre karşı tek ses’

Yenikapı’da yüzbinler ‘teröre karşı tek ses’

Terörü lanetlemek için bugün Yenikapı'da düzenlenen 'Teröre karşı tek ses' mitingi, yüzbinleri bir araya getiriyor.

Artan terör olaylarına karşı birlik ve beraberlik mesajı vermek amacıyla "Milyonlarca nefes, teröre karşı tek ses" sloganıyla bugün saat 16.00'da Yenikapı'da düzenlenen miting, yüzbinleri bir araya getiriyor. Dev mitinge, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz ve Başbakan Ahmet Davutoğlu da katıldı. Ankara'da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde yaklaşık 100 bin kişinin katılımıyla Sıhhiye Meydanı'nda yapılan "Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet" yürüyüşünün ardından yüzbinler bu kez İstanbul'da teröre karşı bir araya geliyor. '

81 İLİN ADLARI YER ALIYOR

Sivil Dayanışma Platformu tarafından düzenlenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katıldığı "Milyonlarca Nefes, Teröre Karşı Tek Ses" miting alanı doldu. Yenikapı'da saat 16.00'da başlayan miting öncesinde alana Türk bayrağı, Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterlerinin yanı sıra, 81 ilin adlarının yer aldığı flamalar asıldı.

DEV EKRANLAR KURULDU

Meydanın birçok yerine "Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz", "Teröre lanet, birliğe davet", "Bir annenin bile akmasın yaşı, bir huzur kaplasın dağı taşı", "Terör insanlık suçudur" yazılı dev afişler vinçler yardımıyla yerleştirildi. Kalabalık bir ekibin çalıştığı alanda, çadır hastane, sağlık noktası, mescit, mobil tuvalet ve şadırvan ile onlarca su dağıtım noktası yer alıyor. Meydanda ve çevresinde çok sayıda ambulans ve sağlık personelinin hazır bekletildiği miting alanının farklı noktalarına dev ekranlar ve hoparlörler kuruldu.

Yorum Yaz