maritbet girişmaritbet
Yasemin Taciroğlu, yalısının kapılarını açtı!

Yasemin Taciroğlu, yalısının kapılarını açtı!

Modacı Nedret Taciroğlu ve iş adamı Ali Taciroğlu’nun kızı Yasemin Taciroğlu, Sarıyer’de ikinci derece tarihi eser bir yalıda oturuyor.

Modacı Nedret Taciroğlu ve iş adamı Ali Taciroğlu'nun kızı Yasemin Taciroğlu'nun, Abdülmecit'in sadrazamı için inşa edilmiş Sarıyer'deki ikinci derece tarihi eser yalısı InStyle Home Haziran sayısında yer alıyor. 

Taciroğlu, eviyle ilgili şunları söyledi: "Burası orijinaline uygun olarak tamamen yenilendi. Biz, satın aldıktan ancak altı yıl sonra içine yerleşebildik. Bina 1901'de Abdülmecit'in sadrazamı için yapılmış. Annemin dekorasyonunda emeği büyüktür. Benim çocukluğum Bebek'te geçti. Sarıyer'e taşındıktan sonra burayı da çok sevdim. Huzurlu ve sakin bir hayat sunuyor çünkü. Burada herkesin kendine ait ferah yaşam alanları bulunuyor. Ben evdeysem ağırlıklı odamda vakit geçiririm. Tüm ailenin ortak buluşma noktası ise üst kattaki salondur. Hatta bunun için annem buraya vakti zamanında bir marangozhane bile kurdurmuştu. Detaylara çok önem verir. Örneğin evin tırabzanları Paris'teki Louvre Müzesi'nin metro durağından esinlenilerek tasarlanmıştır. Bu tarz bir evde büyümek doğal olarak dekorasyon zevkimi de etkiledi. Dekorasyona da yaş aldıkça ilgi duymaya başladım. Ben klasik tarzı kendime uzak bulmuyorum. Yüksek tavan ve geniş mekanlarda kendimi daha iyi hissediyorum. Gri ve antrasiti de renk olarak görmek isteyebilirim. Benim moda anlayışım doğal ve rock-chic'e yakındır. Ama böyle romantizm etkisinde olan kıyafetleri de seviyorum. Örgüler, pastel tonlar, çiçek ve kelebek desenler hem bizim koleksiyonda hem de benim tarzımda hakimdir."

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yasemin Taciroğlu, yalısının kapılarını açtı!
  • 30.05.2017 09:50

Yasemin Taciroğlu, yalısının kapılarını açtı!

Modacı Nedret Taciroğlu ve iş adamı Ali Taciroğlu’nun kızı Yasemin Taciroğlu, Sa ...

Nedret Taciroğlu, Bostan Sokak’ta mağaza açtı!
  • 30.10.2012 09:55

Nedret Taciroğlu, Bostan Sokak’ta mağaza açtı!

İşadamı Zafer Taciroğlu’nun eşi Nedret Taciroğlu, Nedo markasıyla yoluna emin ad ...