maritbet girişmaritbet
Vodafone, Metropol İstanbul ile işbirliği yaptı

Vodafone, Metropol İstanbul ile işbirliği yaptı

Vodafone İş Ortağım, Hilton İstanbul Kozyatağı ve Metropol İstanbul ile iş birliği yaptı

İşletmelerin operasyonel verimlilik hedeflerine katkıda bulunan Vodafone İş Ortağım, Hilton İstanbul Kozyatağı ve Metropol İstanbul ile iş birliği yaptı.  

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, anlaşma ile turizm sektörünün öncü markası Hilton İstanbul Kozyatağı ve Avrupa'nın en yüksek 10 binasından birisini de bünyesinde barındıran Metropol İstanbul Projesi çalışanlarının kurumsal mobil hatlarını Vodafone İş Ortağım sağlayacak.

Mobil iletişim sayesinde işlerini daha verimli hale getirmek isteyen Hilton İstanbul Kozyatağı ve Metropol İstanbul, çalışanlarının mobil iletişim ihtiyaçları için Vodafone Türkiye'yle anlaştı.

Her ölçekte işletmenin ihtiyacına uygun olarak seçenekler sunan Vodafone İş Ortağım tarifelerinden faydalanan çalışanlar, Vodafone'un mobil iletişim ağıyla her an her yerden bilgiye erişim ve iş süreçlerine katılım kolaylığını yaşayacak.

Hilton İstanbul Kozyatağı ile Vodafone iş birliğinin bir sonraki aşamasında sabit ses hizmetleri, bas konuş teknolojisi ve toplu SMS için çalışmalara başlanması planlanıyor.

Vodafone İş Ortağım ile Metropol İstanbul işbirliği sayesinde tüm Metropol İstanbul çalışanları, Vodafone'un güçlü şebekesi üzerinde kesintisiz mobil iletişim hizmetlerine erişerek operasyonel verimlilik ve her an her yerden bilgiye ulaşma imkanına kavuşacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, daha iyi bir gelecek için tüm Türkiye'ye ilham verme misyonuyla Vodafone'lu işletmelerin hayatını kolaylaştıran ürün ve hizmetler geliştirdiklerini belirtti. 

Aksoy, Vodafone İş Ortağım çatısı altında kurumsal abonelerin iletişim ihtiyaçlarını karşılarken, rekabetçi koşullarda onlara tasarruf fırsatları ve maliyet avantajı sağlamayı ilke edindiklerini vurgulayarak, şu ifadelere yer verdi: 

"Sürekli yatırımlarla her ölçekten kuruma verimlilik artışı sağlayan teknolojiler geliştiren Vodafone İş Ortağım ile Hilton Kozyatağı İstanbul'un ve Metropol İstanbul'un iletişim çözüm ortağı olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu iş birliğimizle, her iki firmanın çalışanları, Vodafone İş Ortağım hatlarıyla kesintisiz mobil iletişimden faydalanarak iş süreçlerine her an her yerden erişim ve operasyonel verimlilik artışı sağlayacak. Bu vesileyle tüm kurumsal aboneleri Vodafone İş Ortağım dünyasına davet ediyoruz."

AA

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vodafone, Metropol İstanbul ile işbirliği yaptı
  • 28.07.2014 09:35

Vodafone, Metropol İstanbul ile işbirliği yaptı

Vodafone İş Ortağım, Hilton İstanbul Kozyatağı ve Metropol İstanbul ile iş birli ...