maritbet girişmaritbet
Ünlü süpermarketten aldıkları mantar ve tavuk zehirledi

Ünlü süpermarketten aldıkları mantar ve tavuk zehirledi

Dr. Şahin Ali Yerlikhan ve eşi Hülya Yerlikhan ünlü süpermarkentten aldıkları mantar ve tavuktan zehirlendi. Doktor öldü eşi yoğun bakımda...

Ünlü bir süpermarket zincirinden tavuk ve mantar alan Dr. Şahin Ali Yerlikhan (71) ve eşi Hülya Yerlikhan (58), bu malzemelerle hazırladığı yemeği yedi.  Çift bir süre sonra rahatsızlanınca durumu Kartal Koşuyolu Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan gelinlerine bildirdi. 

Hastaneye kaldırılıp, gıda zehirlenmesi şüphesiyle serum verilip tekrar evlerine dönen Yerlikhan çiftinden haber alınamaması üzerine yakınları Pendik'teki evlerine koştu. Kapının açılmaması üzerine çilingir yardımıyla daireye girildi. İçeri giren yakınları, çifti hareketsiz görünce hemen polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. 

Eve gelen sağlık ekipleri, mutfakta bulunan Dr. Şahin Ali Yerlikhan'ın hayatını kaybettiğini, hareketsiz ve bilinci kapalı halde bulunan eşi Hülya Yerlikhan'ı ise Pendik Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına aldılar.

İlk müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesine alınan Hülya Yerlikhan'ın tedavisinin devam ettiği öğrenildi. 

Mantar ve tavuk zehirlenmesi iddiaları üzerine olay yerine gelen cumhuriyet savcısı soruşturma başlattı. Evde inceleme yapan polis de söz konusu yemeklerden İstanbul Hıfzıssıhha Enstitüsü'nde incelenmek üzere numune aldı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ünlü süpermarketten aldıkları mantar ve tavuk zehirledi
  • 03.02.2015 10:57

Ünlü süpermarketten aldıkları mantar ve tavuk zehirledi

Dr. Şahin Ali Yerlikhan ve eşi Hülya Yerlikhan ünlü süpermarkentten aldıkları ma ...