maritbet girişmaritbet
UNICERA Fuarı bugün kapılarını açıyor

UNICERA Fuarı bugün kapılarını açıyor

UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, bugün kapılarını Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece, İstanbul’da açıyor.

En yeni tasarımların ve son teknoloji ürünlerin ilk kez sergilendiği UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, bugün kapılarını Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece, İstanbul'da açıyor.

UNICERA, katılımcı ve ziyaretçilerine sunduğu ticari fırsatları ve küresel pazarda geliştireceği işbirliklerinin yanı sıra alanında uzman kişilerin konuşmacı olarak katıldığı etkinlikleri ve birbirinden renkli sergileri ile bu yılda dinamizmini korumaya devam edecek.

23 Şubat 2016 tarihinde saat 11:30'da gerçekleşecek açılışa sırasıyla Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Bülent ÜNAL, Timder Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Aydın EŞER, Türkiye Seramik Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet YAMANER, TOKİ Başkan Yardımcısı Sayın Dr. Ahmet ŞAHİN, TBMM İmar, Bayındırlık ve Turizm Komisyon Başkanı Sayın Erol KAYA, İstanbul Valisi Sayın Vasip ŞAHİN, kurdele kesiminde ve açılış konuşmalarında yer alacaklar.

25 Şubat Perşembe günü saat 13.30'da İstanbul Serbest Mimarlar Derneği iş birliği ile düzenlenecek, İSMD Başkanı Sayın Yüksek Mimar Ertun Hızıroğlu'nun konuşmacı olarak katılacağı “Teknoloji Mimarlık Deneyimler” etkinliğinde proje geliştirme ve bütçe kullanma, malzeme seçimi ve kullanımı, enerji tasarrufu ve sürdürebilirlik gibi önemli konularda öğrencilerin akademik yaşamlarının yanı sıra, kültürel, sosyal gelişimlerine katkı sağlayacak konulara yer verilecek.

F.Figen Şekerci Sabuncuoğlu'nun “Hayata Dair” Sergisi ve Adell Su Armatürleri tarafından düzenlenen “Ab-ı Hayat Koleksiyonundan Tarihi Su Kapları” sergisi ziyaretlerinin gözleri sanatla doyuracak.

Fuar süresince; 18 Mart Üniversitesi, FMV Işık Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi öğrencilerinin seramik tasarım çalışmalarının yer alacağı sergiler düzenlenecek. Genç tasarımcıların eserlerinin yer alacağı sergilerde uzun yıllar boyunca tarihe damgasını vuran seramik çalışmaları günümüz gençlerinin yorumlamasıyla can bulacak.

Türk seramik sektörünün araştırma, teknoloji ve inovasyon ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla üniversite-sanayi işbirliğine katkı sağlayan “Seramik Araştırma Merkezi (SAM)”, fuarda yürütülen projeler, test-analiz hizmetleri ve eğitim faaliyetleri hakkında UNICERA'da bilgilendirmeler yapacaklar.

Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi Vakfı'na bağlı ZİBEÇ (Zihinsel Bedensel Engelli Çocuklara Yardım Kolu) tarafından organize edilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında; engelli çocukların toplum içerisinde kaynaşması ve sosyalleşmesi amacıyla, fuarın ilk günü engelli çocuk ve gençlerinin tasarlayıp uyguladıkları seramik duvar süslemeleri çalışmaları sergilenecek.

Sektörün taleplerini yakından takip eden UNICERA

28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 23-27 Şubat 2016 (Salı-Cumartesi) tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi, İstanbul'da 5 gün boyunca gezilebilecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

UNICERA Fuarı 100 binden fazla ziyaretçiyi ağırladı
  • 12.11.2022 12:36

UNICERA Fuarı 100 binden fazla ziyaretçiyi ağırladı

Ticaret Bakanlığı ve KOSGEB tarafından desteklenen ve yıldan yıla artan istikrar ...

QUA Granite UNICERA fuarında ziyaretçilerini ağırladı
  • 11.11.2022 16:30

QUA Granite UNICERA fuarında ziyaretçilerini ağırladı

Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA'da yerini alan QUA Granite, Hall ...

SM Ceramic yeni ürünlerini UNICERA Fuarı'nda görücüye çıkardı
  • 02.11.2021 11:29

SM Ceramic yeni ürünlerini UNICERA Fuarı'nda görücüye çıkardı

Yerli seramik markası SM Ceramic, bugün başlayan Unicera Fuarı'na katıldı. Fuar, ...

Yurtbay Seramik, yeni ürünleriyle UNICERA'da!
  • 01.11.2021 17:24

Yurtbay Seramik, yeni ürünleriyle UNICERA'da!

Yurtbay Seramik, özgün ve iddialı koleksiyonlarını 02-06 Kasım tarihlerinde CNR ...

Roca ilk kez UNICERA Fuarı'na katılıyor
  • 14.10.2021 16:21

Roca ilk kez UNICERA Fuarı'na katılıyor

Roca, CNR Expo-İstanbul Fuar Merkezi’nde, yenilikçi ve  her stilde banyoya ...

Yassı Ada projesinde sona doğru
  • 02.01.2020 15:14

Yassı Ada projesinde sona doğru

Türk Demokrasi tarihine kara bir leke olarak yazılan Başbakan Adnan Menderes’in ...