maritbet girişmaritbet
TSE 2013 Altın Kalite Ödülü’nü Baymak kazandı!

TSE 2013 Altın Kalite Ödülü’nü Baymak kazandı!

Enerji verimliliğine ve sürdürülebilir enerji üretimine büyük önem veren BAYMAK, tüm üretim süreçlerinde ki titizliği ve kalite standardlarına verdiği önem neticesinde Türk Standardları Enstitüsü tarafından 2013 Altın Kalite Ödülü’ne layık görüldü

 

Enerji verimliliğine ve sürdürülebilir enerji üretimine büyük önem veren BAYMAK, tüm üretim süreçlerinde ki titizliği ve kalite standardlarına verdiği önem neticesinde Türk Standardları Enstitüsü tarafından 2013 Altın Kalite Ödülü'ne layık görüldü.

Türk Standardları Enstitüsü'nün düzenlediği 2013 Kalite Ödülleri Gecesi'nde 20 yılı aşkın süredir TSE Kalite Belgesi sahibi olan Baymak, Altın Kalite Ödülü aldı. Baymak Genel Müdürü Ender Çolak,'' 46 yıllık geçmişe sahip Baymak, ulusal ve uluslararası standartlarda sürdürülebilir bir kalite anlayışını Türk Standardları Enstitüsü tarafından verilmiş olan Altın Kalite Ödülü ile bir defa daha perçinlemiştir'' dedi.-

İstanbul'da gerçekleştirilen ödül törenine Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, TSE Başkanı Hulusi Şentürk ve çok sayıda sektör temsilcisi katıldı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, denetimin zayıf olduğu düşüncesiyle bazı pazarlara düşük kalitede ve standarda uygun olmayan ürünler göndermenin Türkiye'nin geleceğini karartmak olduğunu söyledi.

Ergün, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Kalite Ödülleri Töreni'nde, ''Marifet iltifata tabidir''' sözünü hatırlatarak, iyi işler yapana bundan dolayı teşekkür etmenin, onu ödüllendirmenin ve ülkede iyi işler yapıldığının görülmesini sağlamanın güzel bir şey olduğunu, bunun iyi işler yapacakları da motive edeceğini kaydetti.

TSE'den 4 ve üzeri Yönetim Sistem Belgesi, 20 ve üzeri Ürün Belgesi olan firmalara Jüri Özel Ödülleri, 15-20 yıl arası süredir TSE belgeli firmalara Gümüş Ödülleri, 20 yıl ve üzeri süredir TSE belgeli firmalara Altın Ödülleri verilirken, sponsor firmalara da ödül takdimleri yapıldı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

TSE 2013 Altın Kalite Ödülü’nü Baymak kazandı!
  • 22.03.2013 08:21

TSE 2013 Altın Kalite Ödülü’nü Baymak kazandı!

Enerji verimliliğine ve sürdürülebilir enerji üretimine büyük önem veren BAYMAK, ...