maritbet girişmaritbet
Timtaş Life yayın hayatına başladı

Timtaş Life yayın hayatına başladı

Sektörel anlamda bir ilk olan Timtaş Life dergisi yayın hayatına başladı

Profesyonel site yönetim hizmetleri sektöründe verdiği hizmetler ile Türkiye çapında tanınan bir firma haline gelen Timtaş Yönetim bir ilke daha imza attı. 

Timtaş Yönetim'in bünyesinde yayın hayatına başlayan Timtaş Life, profesyonel yönetim hizmetleri sektörünü merkezine alan, inşaat sektörü başta olmak üzere sektörün ilgili olduğu birçok alana değinen yapısıyla vatandaşların karşısına çıktı. Toplu konutların artması ve kentleşmenin hızlı gelişimi dolayısıyla toplumsal yaşam ve yeni yaşam düzenini kaleme alıyor, istatistik, halkla ilişkiler, eğitim, ekonomi, hukuk, sosyoloji ve iletişim gibi birçok alanı da içinde barındırıyor.

“En Büyük Adımımız Timtaş Life”

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Timtaş Yönetim - Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akay: “Profesyonel yönetim hizmetleri sektörünün Türkiye'de çok eski bir geçmişi yok ancak son yıllarda büyük bir talep ile karşı karşıyayız. Timtaş Yönetim olarak Türkiye'nin birçok noktasına hizmet veriyoruz. Bu bağlamda yeniliklere ve projelere imza atıyoruz. Bu adımlardan en büyüğü de Timtaş Life oldu. Timtaş Life yönetim hizmeti sektörünün çalışma sistemine, sorunlarına ışık tutuyor. Sektör ile ilgili görüşlere yer veriyor, araştırmalar kaleme alıyor. İnsanların kentsel yaşantı içerisinde yaşama alanlarındaki tüm isteklerine ve taleplerine hem özel sektör hem kamusal anlamda cevap arıyor, ortak yaşamın getirdiği kuralları iktisadi, hukuki ve sosyolojik anlamında inceliyor” dedi. 

“Yaşamın Tam Ortasında Yer Alan Bir Dergiyiz”

Dergi'nin içeriği ile ilgili bilgi veren Timtaş Life Genel Yayın Yönetmeni Vural Kilit: “Dergi çalışmalarımıza aylar öncesinden başladık. Sektörün tanıtımı, anlatımı, sorunları ile birlikte röportajlara, uzaman yazılarına yer veriyoruz. Dergimizin ilk sayısında Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum'un röportajı yer aldı. Ayrıca özel sektörden, kamudan birçok yöneticinin ve yönettiğimiz projelerdeki sakinlerin görüşlerine yer verdik. Kapak konumuz ise “Türkiye'de Sosyal Konut Gerçeği” oldu. Nitekim biz yaşamın tam ortasında yer alan bir dergiyiz. Bu gibi konulara yer vermeye devam edeceğiz” dedi. 

Her sayıda Bir Şehir Tanıtılıyor

Üç aylık süreli yayın olarak yayınlanacağı bilgisini veren Genel Yayın Yönetmeni Vural Kilit, dergide ayrıca kültürel, tarihsel içerikli gezi yazılarına verdiklerini belirtti. Her sayıda bir şehri tanıtacaklarını belirten Kilit, “İlk sayımızda Konya'ya yer verdik. Bu yazılarımızı dergimizin “Geziyor” isimli bölümünde yayınlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Türkiye'ye Yayılıyor

Derginin yayın hayatına başlamasının ardından dağıtım sürecine geçtiklerini belirten Kilit, bu kapsamda bakanlıklara, valiliklere, il belediye başkanlıklarına, valiliklere bağlı sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarına, İstanbul başta olmak üzere görevde oldukları ve olmadıkları projelere, projelerin site müdürlükleri ve site sakinlerine, ilgili derneklere, iş merkezlerine, AVM'lere, inşaat firmaları başta olmak üzere bir çok sektöre, kurum ve kuruluşa gönderdiklerini söyledi.

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Timtaş Life yayın hayatına başladı
  • 05.12.2014 15:27

Timtaş Life yayın hayatına başladı

Sektörel anlamda bir ilk olan Timtaş Life dergisi yayın hayatına başladı ...

Timtaş Yönetim, bölge müdürlüğünü dörtledi!
  • 02.12.2014 13:27

Timtaş Yönetim, bölge müdürlüğünü dörtledi!

Timtaş Yönetim açtığı bölge müdürlüğü ile Adana ve çevresine yerinden hizmet ver ...

Site yönetiminden müjde! Yüzde 7 indirim…
  • 07.08.2014 11:21

Site yönetiminden müjde! Yüzde 7 indirim…

Profesyonel site yönetimi sektöründe hizmet veren Timtaş Yönetim yaptığı çalışma ...

Timtaş Yönetim, ilk bölge müdürlüğünü Ankara’da açtı
  • 23.07.2014 16:03

Timtaş Yönetim, ilk bölge müdürlüğünü Ankara’da açtı

Site yöneticiliği alanında hizmet veren Timtaş Yönetim bölge müdürlüğü açtı ...