maritbet girişmaritbet
Konya Beyşehir'de metruk binalar yıkılıyor

Konya Beyşehir'de metruk binalar yıkılıyor

Beyşehir İlçe Belediyesi tarafından, son üç yılda ilçe merkezi ve dış mahallelerde bulunan çok sayıda metruk yapının yıkımının gerçekleştirildi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, mahallelerde yaşayan vatandaşları tedirgin eden eski ve yıkılmak üzere olan harabe yapıların yıkım çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Yürütülen çalışmalarda, her an yıkılma tehlikesi taşıyan metruk yapıların belediye ekipleri tarafından yıkılması sonrasında hem oluşturduğu kötü görüntünün, hem de çevre için oluşturduğu tehlikenin ortadan kaldırılmasının hedeflendiğini belirten Özaltun, “İlçemizde, vatandaşlarımızın şikayetine konu olan, çökme tehlikesi bulunan ve kullanılamaz durumdaki içerisi boş harabe yapılar, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yürütülen çalışmalarla yıkılmaktadır. Sahipleri tarafından kullanılmayan ve atıl vaziyette bulunan bu yapılar, hem yıkılma riski teşkil ediyor, hem de çevresi için görüntü kirliliği oluşturuyor. Metruk bina yıkım çalışmalarını gerçekleştirirken, kurum olarak resmi prosedürleri yerine getirerek bu çalışmaları yürütüyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Konya Beyşehir'de metruk binalar yıkılıyor
  • 01.02.2018 17:27

Konya Beyşehir'de metruk binalar yıkılıyor

Beyşehir İlçe Belediyesi tarafından, son üç yılda ilçe merkezi ve dış mahalleler ...