maritbet girişmaritbet
Hulusi Belgü’den Alex de Souza için tam sayfa destek ilanı!

Hulusi Belgü’den Alex de Souza için tam sayfa destek ilanı!

Multi Development Türkiye CEO’su Hulusi Belgü, Fenerbahçe ile yollarını ayıran Alex de Souza için tam sayfa ilan verdi

 

Multi Development Türkiye CEO'su Hulusi Belgü, Fenerbahçe ile yollarını ayıran Alex de Souza için tam sayfa ilan verdi

Sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olarak bilinen ve bir dönem Aziz Yıldırım başkanlığındaki Fenerbahçe'nin yöneticiliğini de yapan Multi Development Türkiye CEO'su Hulusi Belgü, teknik direktör Aykut Kocaman ile yaşadığı sürtüşme sonrası Fenerbahçe ile sözleşmesini fesheden Alex de Souza için tam sayfa bir ilan verdi.

Kinayeli ifadeler
Hürriyet gazetesinin 39. sayfasında çıkan ilanda oldukça imalı ve kinayeli ifadeler kullanan Hulusi Belgü, “Alex de Souza senden nefret ediyoruz!” diye başladığı ilanı, “Git ve bu kulüp sana hazır oluncaya kadar geli gelme sakın!” diye bitirdi.

İşte o ilan
Alex'in saha içi ve saha dışındaki davranışlarının ağırlık kazandığı ilanın tam metni ise şöyle:

“Bu ülkeye her yıl bir sürü oyuncu, yorumcu, teknik direktör gelip giderken tam 8 yıldır aynı takımın lideri olduğun için ve buna rağmen başkanımızın ‘istikrar' misyonuna yeteri kadar iyi bir örnek olamadığın için, herkesin pes ettiği yapayalnız ve çok zor bir sezonda bizi play-off'lara kadar taşıdığın için ve o sezonda bizi gerçek bir şampiyon gibi hissettirdiğin için ve kaybettiğimizde bunun bir spor olduğunu dünyanın sonunun gelmediğini hatırlattığın için, bununla da yetinmeyip ezeli rakibimizin elini sıkıp tebrik ettiğin için… Çocuklarımıza mükemmel bir örnek olduğun için, iyi bir kaptan, iyi bir baba, iyi bir eş olduğun, unuttuğumuz aile değerlerimizi bize yeniden hatırlattığın için, heykelinin dikildiği gün yüzünde bir gülümseme olduğu için ve en çok da Fenerbahçe için dökülen o gözyaşların için… Sana tahammülümüz yok artık. Git ve bu kulüp sana hazır oluncaya kadar geri gelme sakın!”

Hulusi Belgü kimdir?

Multi Development Türkiye CEO'su olarak görev yapan ve aynı zamanda Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkan Yardımcısı olan Hulusi Belgü, sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olarak biliniyor. Bir dönem Fenerbahçe Spor Kulübü yönetiminde de görev alan ve üç oğlu olan Belgü'nün oğullarının adı ise sırasıyla Affan, Alex Emir ve Deivid Evrim.

Multi Development Türkiye hakkında…

Hollanda merkezli AVM yatırımları firması Multi Corporation‘un Türkiye ortağı olan Multi Development Türkiye, sektörde daha çok “Forum” konseptli alışveriş merkezleriyle biliniyor. İstanbul'da Forum İstanbul veMarmara Forum, Ankara'da Forum Ankara Outlet, İzmir'de Forum Bornova, Aydın'da Forum Aydın, Çanakkale'de Forum Çanakkale, Denizli'de Forum Çamlık, Nevşehir'de Forum Kapadokya, Mersin'deForum Mersin, Kayseri'de Forum Kayseri ve Trabzon'da Forum Trabzon AVM'lerini geliştiren Multi Development Türkiye, yakın gelecekte Gaziantep, Adana, Diyarbakır, Elazığ ve Çorum'da da Forum AVM'leri açacak.

Emlak Rotası

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hulusi Belgü’den Alex de Souza için tam sayfa destek ilanı!
  • 03.10.2012 14:46

Hulusi Belgü’den Alex de Souza için tam sayfa destek ilanı!

Multi Development Türkiye CEO’su Hulusi Belgü, Fenerbahçe ile yollarını ayıran A ...