maritbet girişmaritbet
Galaxy S6 fiyatı ne kadar olacak?

Galaxy S6 fiyatı ne kadar olacak?

Samsung, Galaxy S6 fiyat ve özellikleri ile çığır açmaya hazırlanıyor. Galaxy S6 özelliklerini Emlaktasondakika olarak sizin için araştırdık.

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S6 konusunda henüz tüm detaylar belli olmasa da Güney Kore'deki fabrikadan pek çok bilgi sızmış durumda. Özellikle Alman GSM operatörü T-Mobile, telefonla ilgili bildiği tüm detayları yayınlayarak, bir nevi Güney Kore firmasından önce davranmış ve reklam çalışmasına başlamış oldu.
Telefon henüz tanıtılmamış olsa da gelen bilgiler arasında Galaxy S6'nın Apple'ın son telefonu Iphone 6S ile büyük benzerlik taşıdığı öğrenildi. Galaxy S6'nın yeni nesil telefonlara göre daha ince ve daha yüksek internet hızına sahip olacağı da gelen bilgiler arasında…

SAMSUNG GALAXY S6'NIN EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ

Telefonun ekran çözünürlüğünün ise 2K olması bekleniyor. Bu da 2560 piksellik bir çözünürlük demek oluyor. Samsung'un son çıkardığı Galaxy S5'te bu çözünürlük sadece 1920 pikseldi.

GALAXY S6 KAMERASI KAÇ MEGAPİKSEL?

Galaxy S6'da bir diğer merak edilen özellik ise ön ve arka kameraların kaç megapiksel olacağı. Samsung son telefonu Galaxy S5'te 16 megapiksellik bir kamera kullanırken, bu telefonda henüz son kararı verememiş olsa da üretici firmanın edinilen bilgiye göre 20 megapiksellik bir kamera kullanacağı, ön kamerayı ise 5 megapiksel yapacağı iddia edildi.

TELEFON DEĞİL BİLGİSAYAR! İŞTE GALAXY S6'NIN FİYATI!

Bu özelliklerin yanı sıra işlemci ve ram konusunda da limitleri zorlayan Samsung'un yeni telefonunda Exynos 7420 yongası olacak. 64 bit destekli bir çipte 4 adet Cortex-A53 ve 4 adet Cortex-A57 çekirdekleri bulunacağı öğrenildi. Ram konusunda da net bir bilgi olmamasına rağmen geçtiğimiz aylarda tanıtımı yapılan yeni nesil ramlerin kullanılacağı ve Galaxy S6'da 3 gb ram olacağı öğrenildi.

Samsung'un 1 Mart'ta tanıtacağı telefonu Galaxy S6'nın Türkiye'de 2100 TL'den satışa çıkması planlanıyor.

Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Galaxy S6 fiyatı ne kadar olacak?
  • 26.02.2015 15:13

Galaxy S6 fiyatı ne kadar olacak?

Samsung, Galaxy S6 fiyat ve özellikleri ile çığır açmaya hazırlanıyor. Galaxy S6 ...