maritbet girişmaritbet
Eviya Gayrimenkul'ün resmi internet sitesi hizmete açıldı!

Eviya Gayrimenkul'ün resmi internet sitesi hizmete açıldı!

Ege Boyu projesi ile dikkatleri üzerine çeken Eviya Gayrimenkul'ün resmi internet sitesi hizmete açıldı

 

Sinpaş GYO iştiraki olarak kurulan ve Ege Boyu projesi ile gayrimenkul sektöründe kısa sürede öne çıkan Eviya Gayrimenkul, resmi internet sitesi www.eviya.com.tr ‘yi hayata geçirdi. 
 
Eviya Gayrimenkul, müşteri memnuniyetini ön planda tutmak amacıyla web sitesinde; Canlı destek, kısa numara, biz sizi arayalım gibi hizmetler sunuyor. Ege'yi İstanbul'a taşıyan Ege Boyu projesi ile ilgili bilgiler de yine Eviya Gayrimenkul'ün web sitesinde detaylı bir şekilde yer alıyor.
 
Kolay kullanımının yanı sıra, sade ve şık tasarımı ile dikkat çeken web sitesi; geliştirdiği yenilikçi uygulama ve sosyal ağlarla entegrasyonu ile farklılık yaratırken, penetrasyonu her geçen gün yükselen mobil cihazlarda rahatlıkla kullanılabiliyor olmasıyla da öne çıkıyor.
 
Ziyaretçiler bilgi almak için telefon etmek yerine “EVY” yazıp, Eviya kısa numarası 3172'ye mesaj atarak, müşteri temsilcilerinin aynı gün içerisinde kendilerini aramalarını sağlayabiliyorlar. Sitede bulunan canlı destek sistemiyle de ziyaretçiler, online olarak internet üzerinden müşteri temsilcilerine taleplerini iletebiliyorlar. Müşteri memnuniyetini sağlamak için kolay ulaşılabilirlik adına, Eviya Gayrimenkul'ün tüm departmanlarına ait iletişim adresleri de web sitesinde yer alıyor. 
 
İnternet teknolojisinin etkin bir şekilde kullanıldığı eviya.com.tr'de, ulaşım için telefona okutularak yol tarifi almanızı sağlayan bir QR kodu mevcut. Sosyal ağlarla sağlanan entegrasyon ile Ege Boyu ve Eviya'ya ait, Twitter ve Facebook postlarının canlı akışı da site üzerinden izlenebiliyor.
 
Eviya Gayrimenkul'ün Youtube, Pinterest ve Google Plus hesaplarına da yine eviya.com.tr'de yer alan Eviya@Sosyal medya bölümünden ulaşılabiliyor.
 
Eviya Gayrimenkul internet sitesi, ülkemizin önde gelen ajanslarından; ulusal ve uluslararası birçok önemli ve değerli ödüle sahip Smartis Interactive (www.smartis.com.tr) tarafından hazırlandı.
 
Eviya Gayrimenkul İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0216 313 08 48

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ege Yakası Halkalı foto galerisi yayında
  • 29.03.2014 15:28

Ege Yakası Halkalı foto galerisi yayında

Eviya Gayrimenkul imzası taşıyan proje yatırımcılar tarafından yoğun ilgi görüyo ...

Ege Yakası Halkalı'da 80 ay vade avantajı!
  • 05.12.2014 11:49

Ege Yakası Halkalı'da 80 ay vade avantajı!

Atakent'te küçük bir Ege kasabasını andıran Ege Yakası'nda 378 daire yer alıyor ...

Hiç bitmeyen Ege tatili için yeni bir fırsat
  • 23.09.2014 10:11

Hiç bitmeyen Ege tatili için yeni bir fırsat

Eviya Gayrimenkul’ün İstanbul Atakent’te geliştirdiği EgeYakası’nda, konutların ...

Ege kasabası Halkalı'ya gelirse ne olur?
  • 10.08.2014 16:42

Ege kasabası Halkalı'ya gelirse ne olur?

Ege Yakası projesi Eviya Gayrimenkul tarafından Halkalı Atakent bölgesinde inşa ...