maritbet girişmaritbet
TK Elevator ev asansörleri ev içi mobiliteyi artırıyor!

TK Elevator ev asansörleri ev içi mobiliteyi artırıyor!

Güvenli ev asansörleri yaşlıların hayatını kolaylaştırırken aynı anda evlerin tasarımını modernleştiriyor.

Çocuklarının geleceği ve konforu için hayatlarını adayan yaşlılarımızın, zamanla kas ve iskelet sistemleri zayıflıyor ve hareket alanları kısıtlanıyor. Özellikle çok katlı evlerde merdiven çıkmak onlar ve iskelet sistemleri için zorlu bir sürece dönüşerek, denge kaybına bağlı düşme ve yaralanmalara yol açabiliyor. TK Elevator, H100, H200 ve H300 model ev asansörleriyle yaşlıların ev içinde hayat kalitesini, mobilitesini ve güvenliklerini üst sıralara taşıyor. Kişiye ve ihtiyaca özel tasarlanan asansörler ev dekorasyonunda yeni bir akımın yaratılmasında öncü oluyor. 

Sınırlı alanda maksimum performans

Modern ve şık tasarıma olan tutkuları hayata geçirmek için tasarlanan H100, sınırlı alanlarla en iyi şekilde faydalanmaya imkan tanıyor. Dayanıklılık temelinde tasarlanan, engelli asansör teknolojisinin tüm avantajlarından faydalanan asansör, gerekli durumlarda tekerlekli sandalye erişimine de fırsat tanıyor. Yalnızca 5 cm'lik kuyu derinliği ve 2.430 mm son kat yüksekliği gerektiren model, en dar alanlara çözüm oluyor. 

Zarif ve şık seçeneklerini sunuyor

Alman mühendisliği ve uzmanlığı ile kullanıcıların ev içi konfor ve ihtiyaçları göz önünde tutularak tasarlanan H200, İtalyan tasarımlarının sayısız sofistike, zarif ve şık seçeneklerini sunuyor. H200'ün, evle mükemmel uyum ve istenen kombinasyonu yaratması için farklı renk ve panel alternatifleri bulunuyor.

Yüksek enerji verimliliği ve sessiz bir çözüm

Evinizle mükemmel uyumu yakalamak için renklerin, malzemelerin ve seçeneklerin mükemmel kombinasyonu olan H300, her ihtiyaca yönelik konfigürasyon ve farklı platform boyutları sunuyor. Mevcut en iyi ev asansörü teknolojisinden yararlanarak yüksek enerji verimliliği ve sessiz bir çözüm sağlayan asansörün zarif ve şık alternatifleriyle seçim yapmak kolaylaşıyor.

3D simülasyonlar, asansörün nasıl görüneceğine dair fikir veriyor

TK Elevator'ın uzman mühendis ve tasarımcılarının hayat verdiği, geleneksel ya da modern her türlü ev ile uyum içinde olan ev asansörleri, birçok farklı dekorasyon alternatifi sunuyor. Evdeki tüm engeller ve zorlukların değerlendirilerek tasarlanan ev asansörleri, ev sahipleri evdeyken dahi kurulum ve montaja imkan tanıyor. Üretim ve montaj öncesi yapılan 3D simülasyonlar, asansörün nasıl görüneceğine, çalışacağına ve fonksiyonlarına dair fikir de veriyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

TK Elevator ev asansörleri ev içi mobiliteyi artırıyor!
  • 17.03.2021 16:24

TK Elevator ev asansörleri ev içi mobiliteyi artırıyor!

Güvenli ev asansörleri yaşlıların hayatını kolaylaştırırken aynı anda evlerin ta ...

ThyssenKrupp Encasa Mekke Saat Kulesi'nde yaptığı koltuk asansörü ile ödül aldı
  • 15.01.2014 15:08

ThyssenKrupp Encasa Mekke Saat Kulesi'nde yaptığı koltuk asansörü ile ödül aldı

ThyssenKrupp Encasa Abraj Al-Bait Towers, bir diğer adıyla Mekke Saat Kulesi Ote ...