maritbet girişmaritbet
Karaca Hatır Plus Mod ile çay ve kahve keyfi katlanıyor!

Karaca Hatır Plus Mod ile çay ve kahve keyfi katlanıyor!

Yenilikçi ürünlerin adresi Karaca, 5 farklı içeceği tek cihazda hazırlama imkanı sunan Hatır Plus Mod ile evlerde yerini almaya hazır.

Közde Türk kahvesi, sütlü içecek, filtre kahve, süt ısıtma ve çay yapma özelliği sunan Hatır Plus Mod, babasına sevgisini her yudumda anlatmak isteyenlerin tercihi olacak.

Kahve denilince ilk akla gelen Karaca Hatır ürün ailesinin yeni üyesi Hatır Plus Mod, filtre kahve veya çay demlerken eş zamanlı olarak köz tadında Türk kahvesi ve sütlü içecek hazırlama özelliğiyle de iddialı bir başlangıç yapıyor. Günün farklı zamanlarında farklı lezzetler tatmak, tüm aile üyelerinin ve misafirlerin moduna göre kolayca ikram hazırlamak için tasarlanan Hatır Plus Mod ile ister tek kişilik ister tek seferde 10 fincana kadar içecek hazırlamak mümkün. 

Kendi başına birçok içecek hazırlama görevini üstlenen Hatır Plus Mod, evlerin, ofislerin ve bütün mekanların yıldızı olacak. Filtre kahvenin lezzetini, damak zevkine göre ayarlamaya yardımcı olacak aroma özelliği ile kahve tutkunlarının gönlünü fethedecek. 

İki farklı içeceği aynı anda yapmak için kurgulanan Hatır Plus Mod'da kahvaltıların ya da öğle saatlerinin vazgeçilmezi çay da kolaylıkla demlenebiliyor. Karafın içerisine eklenebilen çelik çay filtresi ile kolayca kahveden çaya geçiş yapılabilen Hatır Plus Mod, 750 ml'lik geniş demlik kapasitesi ile filtre kahve ve çay keyfini uzatıyor.

Hatır Plus Mod'un aroma ayarı ise damak tadınıza uygun kahveyi yaparak, kahve lezzetini istediğiniz gibi belirlenmesine ve kişiselleştirilmiş kahve keyfi yaratmaya yardımcı oluyor.  Ürünlerinin şık tasarımları ile de adından söz ettiren Karaca, yeni Hatır Plus Mod'un kusursuz hatları ile dekorasyona eşlik edecek renk alternatifleri de sunuyor. 

Karaca, Hatır Plus Mod'un sunduğu avantajları keşfetmek ve özel kahve tarifleri deneyimlemek isteyen herkesi Karaca mağazalarına ve www.karaca.com.tr ye davet ediyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Karaca Hatır Plus Mod ile çay ve kahve keyfi katlanıyor!
  • 17.06.2021 11:59

Karaca Hatır Plus Mod ile çay ve kahve keyfi katlanıyor!

Yenilikçi ürünlerin adresi Karaca, 5 farklı içeceği tek cihazda hazırlama imkanı ...