maritbet girişmaritbet
Üsküdar’daki subay lojmanları da dönüşüyor!

Üsküdar’daki subay lojmanları da dönüşüyor!

Emlak Konut GYO, Zeytinburnu'ndaki Askeri Lojmanlar'dan sonra Üsküdar'daki Hava Subayları Lojmanları'nın arsasını da satın aldı.

Emlak Konut GYO'nun Mart ayı bombaları bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz günlerde TOKİ'den 1.2 milyar liralık arsa satın alan şirket, İstanbul'da dönüşüm bölgelerine yöneldi. Zeytinburnu'nda Olivium AVM'nin yanı başında yer alan Askeri Lojmanları dönüştürmek için düğmeye basan Emlak Konut, Üsküdar Altunizade semtindeki Hava Subayı Lojmanları'nın arsasını da satın aldı. 

Validebağ Korusu'nun tam karşısında

17 bin 200 metrekare büyüklüğe sahip iki parsel arsaya 85 milyon lira ödeyen Emlak Konut'un önümüzdeki günlerde nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor. Maksimum yükseklik sınırın 14,5 metre olan iki arsa da konut alanı imarına sahip. Taşınmazların bir diğer özelliği ise yaz aylarında uzunca bir süre gündem olan Validebağ Korusu'nun tam karşısında yer alması.

zeytinburnu lojmanları kentsel dönüşüm emlak konut gyo

Köprünün yanı başında

Tophanelioğlu Caddesi üzerinde yer almakta olan Hava Subayları Lojmanı'nın bulunduğu arsalar, Boğaziçi Köprüsü, E5 Karayolu ve Capitol AVM'ye çok yakın bir konuma sahip.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a komşu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evinin yer aldığı Kısıklı'ya çok kısa mesafede bulunan taşınmazlar için ödenen miktara bakıldığında Emlak Konut, arsaların metrekaresine neredeyse 5 bin lira ödemiş oldu.

Yanı başındakiler ateş pahası

Arsaların yer aldığı bölgeye yakın Halili Sokak'taki 35 yıllık iki müstakil yapı 1 milyon 275 bin dolardan satılıyor. Mevcut taşınmazlara yakın Koşuyolu Parkı'na paralel sokaktaki 4,5 katlı 690 metrekare kapalı alana sahip köşe konumlu bina ise 2 milyon 200 bin dolara alıcısını bekliyor.

İki parsele dev rakam

Emlak Konut GYO'da 12 bin 640 metrekare büyüklükteki arsa için 62 milyon 318 bin lira, 4 bin 596 metrekarelik arsa için ise 22 milyon 685 bin lira olmak üzere toplamda 85 milyon liralık bir ödeme gerçekleştirmiş oldu.

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Üsküdar’daki subay lojmanları da dönüşüyor!
  • 09.03.2015 11:46

Üsküdar’daki subay lojmanları da dönüşüyor!

Emlak Konut GYO, Zeytinburnu'ndaki Askeri Lojmanlar'dan sonra Üsküdar'daki Hava ...