maritbet girişmaritbet
Yatak başlığında kişiye özel üretim!

Yatak başlığında kişiye özel üretim!

White and Soft, son zamanlarda özellikle yeni evlenecek çiftlerin ve yatak odalarına Aşk-ı Memnu ile Ezel gibi dizilerin havasını getirmek isteyenlerin ilgi odağı oluyor

 

TV kanallarında yayınlanan ve rekorlar kıran bu iki dizide sıkça karşılaşılan yatak başlıkları, Türk halkının yatak odası tasarımına farklı bir gözle bakmasını sağlamış gibi görünüyor. Yatak başlıkları da diziler sayesinde yeniden özen gösterilmesi gereken bir mobilya olarak gündeme geldi. White&Soft, Ezel ve Aşk-ı Memnu dizileri ile birlikte yatak başlığı satışlarını yüzde 40 arttırdı.
 
Müşteriler, hayallerindeki yatak başlığını  tarif ediyor, White and Soft tasarımcıları ise önce yatak odalarının ağırlıklı rengini, istedikleri mobilyanın çizgilerini öğreniyor ve  ardından başlanıyor istenen yapılmaya. Bazen Bihter'in bazen de Eyşan'ın odasına benzer yada bambaşka bir hayal gücü ile farklı yatak başlıkları yapılıyor. White&Soft  yatak başlığı tasarımlarını,  kendi yorumu, her zaman ki özeni ve kalitesiyle üretiyor. White&Soft'ta yatak başlıkları 300 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
 
Türk televizyon izleyicisinin son zamanlarda bağımlısı olduğu diziler Aşk-ı Memnu ve Ezel, toplumsal yaşamı ve beğenileri de derinden etkiliyor. Kadınlar Bihter gibi, erkekler Ezel gibi giyinmeye özen gösteriyor. Dizilerde kullanılan en küçük aksesuarlar bile evlerde kendine yer buluyor. Belki pek çoğu Ziyagil'lerin ya da Yöreoğlu'ların standardına sahip değil veya Eyşan, Cengiz ve Ali'nin hayatını yaşamıyor ama herkes bu karakterleri öylesine benimsedi ki, onların evlerinde gördükleri her ayrıntıya kendi evlerinde de yer vermek istiyor. İşte o ayrıntılardan biri de yatak başlıkları...
 
Kişiye özel hizmet sunan White & Soft, koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışı gereği, müşterilerinden gelen yatak başlığı taleplerinin hiç birini geri çevirmiyor. Bu talepler, televizyonda yayınlanan dizide görüldükten sonra White and Soft'taki danışmanlara tarif ediliyor. White & Soft ise gelen talepler doğrultusunda üretime başlıyor. Böylece her arzu eden Bihter'in & Eyşan'ın  yada kendi hayalindeki yatak başlığından yola çıkılan ama en ufak ayrıntısıyla bile White and Soft damgası taşıyan yatak başlıklarına kavuşuyor, evine farklı bir renk, yatak odasına asil bir hava katıyor. White and Soft açısından ise sonuç müşteri memnuniyeti ve yükselen satış grafiği olarak gerçekleşiyor.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz