maritbet girişmaritbet
Pakpen’le “aşık olunası evler”

Pakpen’le “aşık olunası evler”

Pakpen Şirketler Grubu, eviniz için gerekli PVC kapı, pencere ve panjur sistemlerinin yanı sıra aynı zamanda yalıtımı sağlayan dış cephe kaplama ürünleri ile evinize güzellik ve farklılık katıyor

 

Pakpen Şirketler Grubu, eviniz için gerekli PVC kapı, pencere ve panjur sistemlerinin yanı sıra aynı zamanda yalıtımı sağlayan dış cephe kaplama ürünleri ile evinize güzellik ve farklılık katıyor.
 
Türkiye'nin önde gelen kuruluşlarından olan Pakpen, dış cephede Pak Siding ve Pak Country markaları ile mükemmelliğin sınırlarını yeniden çizerken “taş görünümlü formlanmış PVC plaka” Pak Form'un kalitesi ve dayanıklılığı ile de dış mekanlara alternatif çözümler sunuyor.
 
Pak Country ile verandadan bahçeye, çardaktan kameriyeye kadar uzanan farklı uygulamaları gerçekleştirebilirken, yalıtım başta olmak üzere beraberinde birçok avantajı da getiren özel bir ürün olan Pak Siding ile binanızın dış görünüşünü farklılaştırabilirsiniz.
 
Evinin içinde olduğu gibi dışında da kendi stilini yaratmak isteyenler, Pak Country ile bahçelerde ve dış mekanlarda fonksiyonelliği, dayanıklılığı, estetiği ve kullanım kolaylığını bir arada bulabiliyorlar.
Pakpen Şirketler Grubu, dış cephe kaplama konusunda geliştirdiği ürünleriyle yapı sektörünün en önemli oyuncusu. Doğal taş, kale taşı, kayrak taşı ve yülek taşı görünümlü ve çok sayıda renk seçeneği bulunan taş görünümlü Pak Form, tamamen ya da kısmen bina kaplamalarında, değişik bahçe duvarlarının kaplamasında dekoratif çözüm amaçlı kullanılıyor.  
 
Dış cephe kaplama konusunda tuğla, beton, ahşap ya da çelik konstrüksiyon üzerine tek katlı veya çok katlı binalarda kullanılabilen, dayanıklı, avantajlı ve estetik dış cephe kaplama sistemi Pak Siding, dış cephe kaplamalarında bugüne kadar yaşanılan tüm sorunları ve temizlik derdini sona erdirerek, ses ve ısı yalıtımı sayesinde evinizi daha huzurlu yapıyor.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz