maritbet girişmaritbet
Küçük yaşam alanları, dönüşen mobilyalarla büyüyor!

Küçük yaşam alanları, dönüşen mobilyalarla büyüyor!

Häfele Türkiye ve Bölgesi İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, küçük evlere büyük keyif katan Häfele Concept Project ile ilgili bilgiler verdi.

Tasarım ve teknolojiyi birleştirerek evlerde değişimi başlatan "Häfele Concept Project” ile küçük yaşam alanlarının yönetimi mümkün hale geliyor. Hayatı kolaylaştıran aksesuarları ile her metrekarenin daha iyi değerlendirildiği çözümler sunan Häfele Concept Project, konfor, uyum ve işlevsellik ile tüketicide tebessüm oluşturuyor. 

Yaşam alanlarının yönetimi olarak özetlenen Häfele Concept Project alıştığımız konseptlerden farklı… Konfor, estetik, teknoloji, uyumluluk, işlevsellik gibi tüm ihtiyaçlarınıza cevap veren Häfele Concept Project, küçük mekanların verimliliğini artırıyor. 

Nasıl mı? Sadece bir düğme yetiyor!

Bir düğmeye bastığınızda mutfak tezgahının altından televizyon inse, bir düğmeye bastığınızda priz çıksa, ayağınızı uzattığınızda çöp tenekesi açılsa… Tasarım ve teknolojiyi buluşturan Häfele Concept Project ile artık bunlar hayal olmaktan çıkıyor. 

Häfele Türkiye ve Bölgesi İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, projelere artı değer katarak farklılaşmasını sağlayan Häfele Concept Project ile ilgili önemli bilgiler verdi. 

Uytun "Häfele Concept Project'te konutların mutfak, banyo, giyinme alanı, vestiyer ve kapılarına yönelik çözümler sunuyoruz. “Yaşam alanlarının yönetimi” olarak özetlenebilecek projemizde, her bir yaşam alanının ihtiyaç listesi var ve bu ihtiyaçlar şık, işlevsel, konforlu ve benzersiz çözümlerle karşılanıyor. Üstelik bu çözümler her proje için standart değil; projenin büyüklüğüne ve bütçesine göre farklılaşabiliyor" dedi.

KONUTTAN SONRA SIRA OFİS VE OTELLERDE!

Häfele Concept Project fikrini yaklaşık iki sene önce ortaya koyduklarını belirten Hilmi Uytun, "İki senedir bu projeyi geliştirerek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sürecin tüm parçalarını her geçen gün geliştiriyoruz. Şu anda da oldukça hızlı çözümler ürettiğimiz bir döneme geçmiş durumdayız. Projemiz konutların mutfak, banyo, giyinme alanı, vestiyer ve kapılarına yönelik çözümler içeriyor. İlk etapta konutlar için başladığımız projede yakın zamanda ofis ve oteller için de çözüm sunmaya başlayacağız" açıklamasında bulundu.

 

TÜM DAİRE TİPLERİNDE UYGULANIYOR

"Projemize ilgi oldukça fazla. Häfele Concept Project'i bir alan yönetimi ve yaşam deneyimi olarak organize ediyoruz. Dolayısıyla tüm daire tiplerinde tercih ediliyor diyebiliriz. Küçük metrekareli konutlarda ayrı çözümlerimiz var, büyüklerde ise ayrı çözümlerimiz var. Alan yönetiminden kastımız, söz konusu mekanlardaki tanımlanmış ihtiyaçların şık, işlevsel ve konforlu şekilde organize edilerek konutta yaşayacak olanlara sunulması. Burada çok derin ve çeşitli uzmanlıklar gerekli. Şirketimiz Häfele'nin küreselliği, 90 yılı aşan tecrübesi ve geniş ürün gamı bize bu anlamda çok büyük avantajlar sağlıyor" dedi. 

ÇEKMECE İÇİNDEN ÜTÜ MASASI ÇIKIYOR!

"Konutlar için geliştirdiğimiz iyi fikirler ve özel donanımlarla küçük metrekareli mekanlarda kullanım alanını büyütebiliyoruz. Çekmece içinden açılan masa ve tezgah donanımları, duvar içine kayarak kaybolan kapı sistemleri, katlanır yataklar, TV'yi izlenmeyeceği zaman ortadan kaldıran lift sistemleri, çekmece içinden çıkan katlanır ütü masaları, dolapların üst bölümlerinin verimli kullanılmasını sağlayan gardırop asansörü, çekilebilir üst kiler sistemleri ve 50 çift ayakkabıyı 40 cm derinlikte bile depolamaya imkan veren ayakkabılık gibi pek çok çözümle, küçük mekanlara büyük keyif katıyoruz"

HÄFELE, KULLANICIYA/MÜŞTERIYE HANGI AŞAMADA FIKIR ÜRETIYOR?

Hilmi Uytun "Projelerin numune dairelerinden başlıyoruz. Numune daireleri etüt edip mimari iş ortaklarımızla projeye özgün çözümler üretiyoruz. Eğer proje tercih ederse bizim hazır koleksiyonlarımızı da projeye uygulayabiliyoruz. Bu toptan satış kanalımız. Perakende kanalda ise Türkiye'nin her bölgesinde bulunan ve sayıları 80'i aşan Häfele Kalite Noktaları aracılığıyla benzer koleksiyonların tek tek konutlara uygulanmasını organize edebiliyoruz" dedi.

Konut içinde gerçekten işlevsel ve konforlu bir yaşam için tam olarak nelere ihtiyaç duyulduğunun çoğu insanın farkında olmadığını belirten Uytun, "Biz bunların hepsini bir paket halinde sunuyoruz. Mutfağı biraz daha önemsediğimiz doğrudur. Bize göre mutfak evin kalbidir, çünkü aile mutfakta bir araya gelir, daha sosyal bir ortam mekandır. Ancak giyinme alanı, banyo ve vestiyerde çözümlerimizle de çok beğeni topluyoruz" dedi.

HER BÜTÇEYE GÖRE KONSEPT!

Her bütçe için farklı konseptlerin sunulduğu Häfele Concept Project'te öğrenci rezidansı konsepti ile de talepler karşılanıyor.    

Uytun "Projemizin lansmanını yaptığımız İstanbul Yapı Fuarı'nda görücüye çıkardığımız üç yeni koleksiyonumuz var. Premium bütçeli projeler için konforu en üst düzeye çıkartan çoklu organizasyonlar ve elektronik kontrollü mobilyalarla donatılmış Grena bunlardan biri. Ahşap dokusu, beton görünümlü kapakları, paslanmaz çelik ve beyaz aksesuarlarıyla şıklığıyla da göz dolduran bir konsept. 

Bütçesi premium düzeyde olmayan projeler için yine konfor ve benzersiz şıklıktan taviz vermeden Serenity konseptimizi öneriyoruz. Her metrekaresinde dönüşen mobilyalarla değer kazanan ve mermer görünümlü beyaz kapaklarla siyahın güçlü kontrastına sahip Serenity, beklentilerin ötesine geçiyor.  

Fuarda oldukça ilgi gören ve şimdi de gelen proje taleplerini karşıladığımız öğrenci rezidansı konseptimizin ismi ise Rubi. En küçük birime en çok yaşamı sığdırmayı başaran Rubi, tek bir hareketle yataktan çalışma masasına dönen çözümlerle, giyinme alanından atıştırmalık bölümüne her detayın düşünüldüğü ve modern çizgileriyle de gençliğin ruhuna hitap eden yeni konseptlerimizden" diyor.

Her ihtiyaca özel “iyi fikirler” neler? 
Häfele'nin çekmece ve kiler sistemleri sayesinde mutfakta çalışan kişi ihtiyaç duyduğu malzemelere dizlerinin üzerine çökmeden bir dokunuşla kolayca ulaşır. Ya da yukarıda bulunan dolapları kalkar kapak mekanizmaları sayesinde kolayca açar ve zıplamak zorunda kalmadan kapatır. 

Buğu çözücü sistem ile banyo aynaları duş sırasında buğu yapmaz. Ya da giyinme alanında pantolondan, kemere, çoraplardan gömleklere kadar her malzemesi için özel yer ve çözüm vardır. 

Evin tüm aksesuarları banyodaki armatürlerden aksesuarlara, mutfaktaki bataryadan ankastre cihazlara, giyinme alanındaki organizasyon sistemlerinden kiler sistemlerine, kulplardan kapı kollarına kadar aynı renk ve stilde olabilir. Bu da evlerin daha şık olmasını sağlar.

Häfele Concept Project'te çalışma ne kadar sürüyor? 
"Häfele Concept Project'te bir projenin çizim ve teknik detaylarını 3 hafta içerisinde verebiliyoruz."

Hangi konut projeleri Häfele Concept Project'i uyguladı? Mevcut bir evde de uygulama yapılabiliyor mu? 
"Häfele Concept Project'in ilk uygulamalarından biri, Suat Altın İnşaat'ın Kayseri'deki Golden Center-3 projesinde hayata geçti. Uygulama sonrası 60 günlük sürede 300 daire satıldı ki, bu bir rekor. İstanbul Sancaktepe'deki Ilgın Konakları projesinde yine satışlar çok başarılı olarak devam ediyor. Yine İstanbul'da Kartal'da bulunan Suat Altın İnşaat'ın Golden Tulips, Yalova'da Cemre İnşaat'ın Cemre Yalova Villaları, Ereğli'de Bozkuş İnşaat'ın Supark Evleri gibi 10'a yakın projede uygulamalarımız hayata geçti. Ayrıca Kıbrıs ve Gürcistan'da numune daire uygulamalarına başlıyoruz. Yılsonuna kadar toplamda 100 bin daireye denk gelen projelerin örnek dairelerini tamamlamaya hazırlanıyoruz." açıklamasında bulundu.

Uytun Häfele Concept Project'in konut satışına katkı sağlayacağını belirterek "Evler artık eskisi gibi olmayacak. Evlerin içerisinde yaşam deneyimleri yönetilmiş olacak. Konutun satın alınma nedeni olacak" dedi.

Emine Pile/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hafele, konutun satış argümanı Hafele Concept’i dünyaya açacak
  • 06.12.2022 10:33

Hafele, konutun satış argümanı Hafele Concept’i dünyaya açacak

Türkiye ve dünya çapında mobilya ve mimari donanımlar alanında yenilikçi ürünler ...

Häfele Concept, evlere yeni bir standart getiriyor
  • 09.05.2022 11:37

Häfele Concept, evlere yeni bir standart getiriyor

Türkiye ve dünya çapında mobilya ve mimari donanımlar alanında yenilikçi ürünler ...

Häfele, yeni ürünleriyle Hardware Eurasia Fuarı’nda!
  • 21.03.2022 16:48

Häfele, yeni ürünleriyle Hardware Eurasia Fuarı’nda!

Yeni koleksiyon, çözüm ve ürünleriyle fuar katılımlarına kaldığı yerden devam ed ...

Hafele, Türkiye'deki hızlı büyümesini sürdürüyor!
  • 28.01.2022 13:08

Hafele, Türkiye'deki hızlı büyümesini sürdürüyor!

Türkiye ve dünya çapında mobilya ve mimari donanımlar alanında yenilikçi ürünler ...

Hafele'nin göz alıcı mutfak sistemleri!
  • 11.09.2021 18:04

Hafele'nin göz alıcı mutfak sistemleri!

Hafele, muftaklar için ürettiği çözümlerle dikkat çekiyor. ...

Hafele'den alanları büyütme önerileri!
  • 01.03.2017 13:49

Hafele'den alanları büyütme önerileri!

Hafele Concept Project ile 40 metrekare alanı 74 metrekareye kadar çıkaran çözüm ...