maritbet girişmaritbet
Dilaqua şifacı bakırı banyo ile buluşturdu

Dilaqua şifacı bakırı banyo ile buluşturdu

Bakır banyo küveti ve aksesuarları tasarlayan ve üreten Dilaqua, doğal ve şifacı özelliği nedeniyle ana malzeme olarak bakırı kullanıyor

 

Bakır banyo küveti ve aksesuarları tasarlayan ve üreten Dilaqua, doğal ve şifacı özelliği nedeniyle ana malzeme olarak bakırı kullanıyor. Yaşamın sürmesi için gerekli doğal elementlerden biri olan bakır, birçok bileşeniyle, insan vücudunda en çok bulunan üçüncü mineral.

Demir çelik endüstrisinde 30 yıldır faaliyet gösteren ilk hassas döküm tekniğini kullanan Polymetal'in yarattığı Dilaqua markasıyla bakır banyolara giriyor. Doğal ve şifacı özelliğiyle artık bütün banyolar birer SPA merkezine dönüşecek.
Kuruldukları 1980'den bu yana demir çelik endüstrisinde katma değer yarattıklarını söyleyen Polymetal Şirket Ortağı Dilara Silisan, Dilaqua markasıyla, farklı bir segmentte faaliyet göstermeye başladıklarını açıkladı. Ana hedeflerinin sağlık olduğunu ifade eden Dilara Silisan, “Profesyonel bir ekip oluşturarak, tasarıma dayalı bir marka yarattık” dedi.
 
Doğal, şifacı bakır şık ve özel Dilaqua tasarımıyla buluştuğunda banyolar birer sağlık sığınağına dönüşüyor. Ev, otel, hastane ya da SPA merkezlerinde kullanım imkanı olan bakır küvetler, kullananlara arınma hissi verdiği gibi, bakırın mineral etkileriyle sağlık açısından da önemli faydalar sağlıyor.  Küvetler kadar ayakizi, elizi, taş serisi gibi aksesuarlar, bakırın şifacı etkilerini arttırmayı amaçlıyor. Dilaqua, erisimi kolay küçük aksesuarlarla her eve girerek şifa ve sağlık özelliklerinin geniş tabana yayılmasını sağlıyor.
 
Dilara Silisan, küvetin de diğer aksesuarların da büyük kullanım kolaylığı olduğunu belirterek, “Günlük hayatımızda yaptığımız pek çok sıradan uygulamayı bakır küvet ve aksesuarlarla gerçekleştirdiğimizde sağlığımıza büyük faydalar sağlamış oluyoruz. Koleksiyonumuzun yanı sıra tasarım ekibimiz özel projelere yönelik özel tasarımlar da gerçekleştirebiliyor. Mekanın dekoruna, mimarisine uygun fonksiyonel döküm aksesuarlar tasarlayıp, geliştirip, üretimini de gerçekleştirebiliyoruz” dedi.
 
Dilaqua tasarımlarının şifacı bir yaklaşımla gerçekleştirildiğini açıklayan Silisan, şunları söyledi: “Tasarımlarımız yüksek saflık oranına sahip bakır malzemeden yapılıyor. Bakır sulu ortamlarda iyonlarına ayrılarak, temas durumunda cilde nüfuz ediyor ve  vücudun statik elektrik yükünü alıyor. Vücutta rahatlama sağlanıyor. Antibakteriyel özelliği, mikrobun barınmasını engelliyor. Dilaqua ile bakırın günlük hayata dahil edilmesi bir buluş özelliğinde. Bu buluş ile amacımız, günlük bakır ihtiyacını karşılamada kişiye yardımcı olmak, kişisel temizlikte destek vermek, daha sağlıklı ve genç görünüme yardımcı olmak.”
 
Bakır yaşamın devamı için gerekli doğal element

Birçok farklı birleşimiyle vücutta en çok bulunan üçüncü mineral. Cilt ve kemikler üzerindeki etkisi büyük. Bağışıklık, üreme, sinir ve kardiyovasküler sistemlerin gelişimi ile performanslarını sürdürmesinde rol oynuyor. Antibakteriyel özelliği nedeniyle hastalıklardan koruma özelliği taşıyor. İnsanlık bakırdan tarihi boyunca pek çok şekilde yararlandı. Mısırlılar binlerce yıl önce enfeksiyon tedavisinde bakır kullandı. Bakırın epidermal hücre yenilenmesine katkısı sayesinde cilt yenilenmesi sağlanıyor.
Bakırın mikropların gelişmesini önlemesi, zararlı virüs ve bakterilere karşı koruma sağladığı biliniyor. Bu nedenle tıp ve kozmetiğin yanı sıra tasarım ve dekorasyon alanlarında da kullanılıyor.
 
Dilaqua aksesuarları hem kullanışlı hem şık
Ayakizi: Bedenin ve organların durumunu gösteren yansıma noktaları ayağın altında yer aldığı için ayaklar bedenin aynasıdır. Ayaklar rahatladığında beden dengesine kavuşur. İşte bu anlayışla tasarlanan ayakizi, Dilaqua banyo serisinde yer alıyor. Uygulaması çok kolay ve zevkli. Ayakizini suya yerleştiriyor; ayaklar üzerine konuyor. Böylece suyla temas eden dökme plaka üzerindeki bakır iyonları cilde nüfuz ediyor. Sonuç: Stresten arınmış bir beden, rahatlayan bir zihin.
Elizi: Elizinin özelliği bedene uyumu ile fark yaratan tasarımında. Bu nedenle vücudun istenen tüm bölgelerine rahatlıkla uygulanabiliyor. Suyla birleştiğinde bedende rahatlama sağlayan elizi bedende masaj yapar şekilde dolaştırılıyor. Böylece bakır iyonları vücuda nüfuz ediyor.
Taşlar serisi: Tasarımıyla mekanlara şıklık katıyor, malzemesiyle şifa veriyor. Taşlar serisi elde tutulduğunda, bakırdan gelen şifadan yararlanılıyor. Serinin en belirgin özelliği eklem ağrılarını gidermeye yardımcı olması, rahatlama sağlaması
  • Etiketler:

Yorum Yaz