maritbet girişmaritbet
Sierra Reval Türkiye'de neler yapıyor?

Sierra Reval Türkiye'de neler yapıyor?

Türkiye’de çevreyi dikkate alarak orijinal temalar ve özgün konseptler geliştirecek projeler kurgulayan Sierra Reval, insan odaklı hareket ediyor.

Türkiye'ye 24 yılı aşan uluslararası tecrübesi ile gelen, 10 farklı müşteriye halihazırda hizmet sunan ve 215 bin metrekarenin üzerinde brüt kiralanabilir alandan sorumlu olan Sierra Reval, Türk insanı ile güçlü ve eşsiz ilişkiler kurarak, yönettiği AVM'lerde müşteri beklentileri tamamen karşılamayı hedefliyor. Firma, yeni kurulacak bir AVM'de ya da hizmette olan AVM'lere, kiralama, portföy yönetimi, çalışan desteği, dizayn ve tasarım desteği, aktivite planlama gibi pek çok başlık altında entegre çözümler sunuyor. Trendleri yorumlayan, geleceğin AVM'lerinin tanımlanmasında öncü bir pozisyona sahip olan Sierra Reval, tam hizmet ajansı gibi davranıyor.

Dünyadan alıp yerele uyumlu hale getiriyor

Türk insanının yapısını yakından tanıyan Sierra Reval, dünyada gelişen konseptlerle, yerelde elde ettiği verileri harmanlayarak tam uyumlu yönetim şekilleri geliştiriyor. Başarısını önemli ölçüde bu titizliğine borçlu olan firma, yöneticilik konusunda çıtayı yukarıda tutuyor. 

İsmi Sierra Reval oldu 

Sonae Sierra ile ortaklık kurulmasından sonra Türkiye pazarında Sierra Reval adıyla faaliyet gösteren şirket İstanbul'da Brandium AVM'nin yanısıra Ereğli, Ankara ve Antalya Kepez'in yanısıra Diyarbakır'da AVM yönetim konuları ile yakından ilgileniyor. Şirket aynı zamanda Kuşadası'nda yeni bir bir AVM projesini de üstleniyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sierra Reval Türkiye'de neler yapıyor?
  • 16.02.2015 11:44

Sierra Reval Türkiye'de neler yapıyor?

Türkiye’de çevreyi dikkate alarak orijinal temalar ve özgün konseptler geliştire ...