maritbet girişmaritbet
ArenaPark’a organik pazar kuruluyor

ArenaPark’a organik pazar kuruluyor

ArenaPark’ta Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği’nin katkılarıyla ve Küçükçekmece Belediyesi ile ortaklaşa organik pazar kurulacak

ArenaPark Açık Otopark Alanı'nda 10.00-19.00 saatleri arasında hizmet verecek olan organik pazarın açılışı 13 Nisan Pazar günü gerçekleşecek. Pazarda taze sebzeden meyveye, etten süte, tekstilden kozmetiğe pek çok ürün satılacak.

Küçükçekmece Atakent'te yer alan ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde bundan böyle her Pazar günü organik pazar kurulacak. Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği'nin katkılarıyla ve Küçükçekmece Belediyesi ile ortaklaşa kurulacak olan organik pazarın açılışı 13 Nisan Pazar günü gerçekleşecek.  ArenaPark Açık Otopark Alanı'nda 10.00-19.00 saatleri arasında hizmet verecek olan organik pazarda, taze sebze ve meyvenin yanı sıra et ve et ürünleri, süt ve süt mamulleri, zeytinyağı, bal, tahıl, bakliyat, kozmetik, tekstil ürünleri, oyuncak, kuru meyve ve kuru yemiş de sertifikalı olarak satılacak. Pazarda satılacak organik ürünlerin kontrolünü ise Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği yapacak.

Bu pazarda her şey doğal

ArenaPark'ta açılacak olan organik pazarla sağlıklı yaşam çıtasını bir adım yukarı taşıyacaklarını söyleyen ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi Genel Müdürü Muhsin Erkoç, “Organik pazarda insan sağlığına ve doğaya zararlı, kimyasal ilaç, gübre ve katkı maddesi gibi hiçbir yöntem kullanılmadan üretilen, kontrollü ve sertifikalı ekolojik ürünler satılacak” dedi. Tarımda bilinçsiz ilaç kullanımı, tarım ürünlerindeki ilaç kalıntıları ve hormon nedeniyle tüketicilerin daha sağlıklı olduğu için organik ürünlere yöneldiğini belirten Erkoç, “ArenaPark'ta kurulan bu pazar İstanbul'un Avrupa yakasında oturanların organik ürünlere ulaşımını daha da kolaylaştıracak” diye konuştu. 

Yiyecek de satılacak oyuncak da

Tohumdan hasada ve hasattan tüketiciye sunuluşuna kadar tüm aşamalarının kontrol altında tutulduğu yüzde 100 organik ürünlerin satılacağı ArenaPark Organik Pazar'da sadece sebze ve meyve gibi ürünlerin olmayacağını ifade eden Erkoç, “Pazarda kuru baklagiller,  zeytinyağı, et ve süt ürünleri, bal,  un hatta oyuncak, tekstil ve kozmetik ürünlerin dahi satışı yapılacak” açıklamasında bulundu.  

Yorum Yaz

Benzer Haberler

30 milyon kişiyi ağırladı ciroları ikiye katladı
  • 16.05.2016 14:28

30 milyon kişiyi ağırladı ciroları ikiye katladı

Artaş Grubu’na bağlı ArenaPark, ArmoniPark ve Kayseri Park alışveriş merkezleri ...

ArenaPark'tan çocuklara sömestr hediyesi
  • 21.01.2016 09:55

ArenaPark'tan çocuklara sömestr hediyesi

Bu yıl da sömestr tatili için farklı bir program hazırlayan ArenaPark, renkli ak ...

Artaş Grubu 30 milyon kişiyi ağırlıyor!
  • 25.05.2015 13:40

Artaş Grubu 30 milyon kişiyi ağırlıyor!

ArenaPark, ArmoniPark ve Kayseri Park’ın tamamına sahip olan Artaş Grubu, bu üç ...

Doğa dostu kent bahçeleri ekolojik sorunlara çare olacak
  • 15.12.2014 11:26

Doğa dostu kent bahçeleri ekolojik sorunlara çare olacak

Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği'nin “Doğa Dostu Kent Bahçeleri” (DDKB) ...

ArenaPark’a bayram erken geldi
  • 23.07.2014 10:02

ArenaPark’a bayram erken geldi

Küçükçekmece’de bulunan ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yüzde 70’e varan i ...

ArenaPark’ta tatile giren milyonlarca öğrenciye karne şenliği
  • 14.06.2014 09:44

ArenaPark’ta tatile giren milyonlarca öğrenciye karne şenliği

Bu yıl da öğrencileri unutmayan ArenaPark, 13-22 Haziran tarihleri arasında karn ...