maritbet girişmaritbet
İstanbul'a 3 yeni uluslararası kongre geliyor

İstanbul'a 3 yeni uluslararası kongre geliyor

İTO Başkanı Avdagiç, ABD Ulusal Emlakçılar Birliğinin 2025 yılı kongresi, Uluslararası Kongre ve Toplantılar Birliğinin Akdeniz Bölge Toplantısı ve Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütünün turizm sektörüne yönelik toplantısının İstanbul'da yapılacağını duyurdu

İstanbul Ticaret Odası (İTO) ve İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu (ICVB) Başkanı Şekib Avdagiç, ICVB'nin İstanbul'a 3 yeni kongre kazandırdığını belirterek, bunlardan birinin 2 bin katılımcı beklenen ABD Ulusal Emlakçılar Birliğinin (National Association of Realtors-NAR) 2025 yılı kongresi olduğunu bildirdi.

Avdagiç, yaptığı yazılı açıklamada, ICVB'nin İstanbul’da geniş davetli grubuna sahip kongrelerin yapılması için çalışmalarını hızlandırdığını kaydetti.

ICVB’nin yeni bir çalışmasının başarıyla neticelendiğini belirten Avdagiç, şu bilgileri verdi:

"Bu hafta başı Washington’da bulunan ekibimiz, 2 bin katılımcı beklenen ABD Ulusal Emlakçılar Birliği 2025 yılı kongresini İstanbul’a kazandırdı. NAR, 1,5 milyondan fazla üyesi ve 1200’e yakın dernek paydaşı ile küresel gayrimenkul sektörüne yön veren önemli teşkilatlardan biri. Ev sahipliğini de bu konuda büyük emekleri geçen Gayrimenkul Hizmetleri Komitemiz ile işbirliği içerisinde yürüteceğiz. Böylece Türk emlakçılık sektörünün dünyaya açılmasına ciddi katkı vereceğiz. Ayrıca gayrimenkul sektöründeki küresel pazar payımızın artmasına da katkı sağlayacağız."

ICCA’nın Akdeniz Bölge Toplantısı İstanbul’da yapılacak

Avdagiç, İstanbul’da gerçekleştirilecek ikinci önemli zirvenin de Uluslararası Kongre ve Toplantılar Birliğinin (ICCA) Akdeniz Bölge Toplantısı olduğunu duyurdu.

Avdagiç, "Kongre ve toplantı sektörünün uluslararası alandaki en önemli kuruluşu olan ICCA'nın Akdeniz Bölge Toplantısı'nı 2-4 Haziran 2024 tarihleri arasında İstanbul’da yapıyoruz. Ev sahibi İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu olarak biziz. Biliyorsunuz, turizmin kalbi Akdeniz’dir, bu etkinlik sayesinde Akdeniz’in kalbi de İstanbul olacak." açıklamasında bulundu.

İstanbul’un ayrıca 2025’te de Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü (UNWTO) ile turizm sektörü için önemli bir toplantıya ev sahipliği yapacağını belirten Avdagiç, "Bu toplantı vesilesiyle dünyanın dört bir yanındaki turizm ve havacılık sektörü profesyonellerini İstanbul’da ağırlayacağız." ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Artaş Holding, 3 yeni projesinde satışlara başladı
  • 17.12.2025 12:16

Artaş Holding, 3 yeni projesinde satışlara başladı

Kurulduğu ilk günden itibaren “Kalite, Güven ve Memnuniyet” odaklı projeler üret ...

Hilton, Türkiye’de lifestyle otel portföyünü büyütüyor
  • 17.12.2025 11:03

Hilton, Türkiye’de lifestyle otel portföyünü büyütüyor

Hilton, Canopy by Hilton markasını İstanbul ve İzmir’de açacağı iki yeni tesisle ...

İstanbul Başakşehir'de 40 konut için müzayede yapılıyor
  • 16.12.2025 16:49

İstanbul Başakşehir'de 40 konut için müzayede yapılıyor

İstanbul Başakşehir’de 40 konut için yapılacak müzayede 23 Aralık tarihinde TOKİ ...

Kruvaziyer turizmi 2025’i rekorla kapatıyor
  • 16.12.2025 13:49

Kruvaziyer turizmi 2025’i rekorla kapatıyor

Türkiye, kruvaziyer turizminde 2025 yılını güçlü bir ekonomik performansla kapat ...

İşyeri açma ve çalışma ruhsatlarına ilişkin yönetmelik değişti
  • 12.12.2025 17:58

İşyeri açma ve çalışma ruhsatlarına ilişkin yönetmelik değişti

İşyeri açma ve çalışma ruhsatlarına ilişkin yönetmelikte değişiklik yapıldı. Yen ...

Her gün 9 stadyum dolusu insan havayoluyla seyahat etti
  • 11.12.2025 15:30

Her gün 9 stadyum dolusu insan havayoluyla seyahat etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, on bir ayda 229 milyon 720 bin ...