"Yatırımlar ve projeler devam ediyor"

"Yatırımlar ve projeler devam ediyor"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 100 Günlük Eylem Planı'nın hazırlandığını belirterek, yatırımların ve bazı projelerin devam ettiğini ifade etti.

Oktay, Kızılcahamam Toplu Açılış Töreni'nde, Erdoğan'ın konuşması öncesinde halka hitap etti. AK Parti 27. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı nedeniyle Kızılcahamamlıların kendilerine ev sahipliği yaptığını söyleyen Oktay, vatandaşlara teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 16 yıldır millete hizmet ettiğini vurgulayan Oktay, kendilerinin de Erdoğan'a yetişmeye, yükünü almaya çalıştıklarını dile getirdi.

Oktay, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin açıklanmasının ardından Erdoğan'ın kendilerine verdiği talimatı şöyle anlattı:

"Yeni sistemde, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde, kabinemiz açıklanır açıklanmaz cumhurbaşkanımız bize bir talimat verdi, 'İlk günden itibaren hemen yola koyulacaksınız.' dedi. '100 Günlük Eylem Planları, geçiş süreci, hiçbir şey, hiçbir şekilde beklemeyecek. Hiçbir vatandaşımız hiçbir hizmetiyle ilgili aksaklığa uğramayacak. İçeriden veya dışarıdan, kimden gelirse gelsin hiçbir şey Türkiye'yi engellemeyecek, engelleyemeyecek, hakeme rağmen biz her türlü oyunu alacağız.' O talimatı yerine getirmeye çalıştık. Liderimizin, hızına yetişmeye çalışıyoruz."

Oktay, 100 Günlük Eylem Planı'nın hazırlandığını hatırlatarak, yatırımların ve bazı projelerin devam ettiğinin altını çizdi.

Tamamlanan yatırımların Kızılcahamam'a hayırlı olması temennisinde bulunan Oktay, Kızılcahamam'a elleri boş gelmediklerini belirtti. Oktay, 2019'da verilecek izinle de daha güçlü bir Kızılcahamam için yürüneceğini sözlerine ekledi. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kiralık konut başvurularını 14 Eylül'de alıyoruz"
  • 08.09.2026 10:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kiralık konut başvurularını 14 Eylül'de alıyoruz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da inşa edilecek 15 bin kiralık kon ...

Luxera GYO ve NBG Veliefendi projesi için imzaları attı
  • 04.09.2026 15:21

Luxera GYO ve NBG Veliefendi projesi için imzaları attı

Luxera GYO, İstanbul Zeytinburnu’nda planladığı yeni projesi için ilk adımı attı ...

Arsa yatırımında yeni dönem
  • 03.09.2026 15:21

Arsa yatırımında yeni dönem

Türkiye'de arsa ve arazi yatırımları, gayrimenkul piyasasının önemli yatırım alt ...

Artık metrekare değil, itibar kazandırıyor
  • 17.08.2026 11:05

Artık metrekare değil, itibar kazandırıyor

Konut piyasasında aynı bölgede, hatta birkaç yüz metre arayla bulunan benzer dai ...

Dijital altyapı için prefabrik veri merkezleri geliyor
  • 14.08.2026 16:53

Dijital altyapı için prefabrik veri merkezleri geliyor

Yapay zeka, bulut teknolojileri ve dijital dönüşüm yatırımlarının hız kazanmasıy ...

İstanbul'a 15 bin kiralık konut geliyor
  • 03.08.2026 09:59

İstanbul'a 15 bin kiralık konut geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Progra ...