maritbet girişmaritbet
Vodafone üst düzey yöneticileri, Mardin ve Urfa'daki geleceğe ilk adım sınıflarını gezdi!

Vodafone üst düzey yöneticileri, Mardin ve Urfa'daki geleceğe ilk adım sınıflarını gezdi!

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcıları, Türkiye Vodafone Vakfı’nın okul öncesi eğitime destek vermek amacıyla MEB ve AÇEV işbirliğiyle yürüttüğü Geleceğe İlk Adım Projesi kapsamında, Mardin ve Urfa’da hizmet veren sınıfları ziyaret etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde, Geleceğe İlk Adım sınıflarında çocuklarla bir araya gelen Vodafone yöneticileri, çocuklarla birlikte faaliyetlere katıldı.

Okul öncesi eğitimle çocuklara fırsat eşitliği sağlamak hedefiyle, Türkiye Vodafone Vakfı, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) işbirliğiyle hayata geçen“Geleceğe İlk Adım Projesi” kapsamında Mardin ve Urfa'da hizmet veren sınıflara Vodafone Türkiye'nin üst düzey yöneticileri anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde, Geleceğe İlk Adım sınıflarında çocuklarla bir araya gelen Vodafone yöneticileri, çocuklarla birlikte faaliyetlere katıldı. Ziyarete Vodafone icra Kurulu Başkan Yardımcıları Pınar Kalay, Sinan Kızıldağ, Frank Krause ve Hasan Süel katıldı.

Geleceğe İlk Adım Projesi ile okul öncesi eğitime erişimin düşük olduğu bölgelerde, çocukların kaliteli bir okul öncesi eğitim olanağı sağlanması amaçlanıyor. Okul öncesi eğitim ile çocuklar hayata en iyi şekilde hazırlanabiliyor, böylelikle okul hayatlarındaki devamlılık ve başarılarını arttırarak daha kaliteli bir geleceğe sahip olabiliyorlar. Geleceğe İlk Adım Projesi kapsamında, 2012-13 eğitim yılında 81 ilde kurulan 573 anasınıfı ile toplam 93.000 kişiye ulaşıldı.

Hasan Süel: “Çocuklarımızın hayata katılımında fırsat eşitliği sağlamayı hedefliyoruz”

Türkiye Vodafone Vakfı Başkanı Hasan Süel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Geleceğe İlk Adım sınıflarında çocuklarla biraraya gelmekten mutluluk duyduklarını söyledi.

Süel, şöyle konuştu: “Türkiye Vodafone Vakfı olarak, kalıcı çözümlerle toplum hayatında fayda ve fark yaratmak için çalışıyoruz. Sosyal hayatın olanaklarından yeterince faydalanamayan, ekonomik hayatta varlık gösteremeyen bireylerin önündeki engelleri kaldırarak Türkiye'yi sürdürülebilir yarınlara taşımayı hedefliyoruz. Çocuklarımızın hayata katılımında fırsat eşitliği sağlamayı hedeflediğimiz Geleceğe İlk Adım projesi ile okul öncesi eğitimin olanaklarını Türkiye'nin 81 iline götürmüş olmaktan gurur duyuyoruz. Okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması, özellikle dezavantajlı bölgelerde, farklı koşullara sahip ailelerin çocuklarının eğitim ekosistemine kazandırılması, okullaşma oranlarının yükselmesi ve uzun vadede ülkelerin sosyo-ekonomik kalkınması açısından büyük önem taşıyor. Türkiye Vodafone Vakfı olarak, ülkemizin dört bir yanında çocuklarımızı daha üretken bireyler olarak topluma kazandırmayı hedefliyoruz.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

 Afet bölgesindeki çocuklar için 104 hastane sınıfı kuruldu
  • 14.03.2023 16:17

Afet bölgesindeki çocuklar için 104 hastane sınıfı kuruldu

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, afet bölgesindeki çocukların eğitim öğretim faa ...

İstanbul Havalimanı'nda 5G teknolojisi test edilmeye başlandı
  • 29.07.2022 16:21

İstanbul Havalimanı'nda 5G teknolojisi test edilmeye başlandı

İstanbul Havalimanı'nda Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone Türkiye tarafından 5G ...

Akşan Yapı’dan çelik kullanımı
  • 01.02.2012 16:42

Akşan Yapı’dan çelik kullanımı

Çelik üreticisi ve çelik yapı sistemleriyle konut üreticisi olan Akşan Yapı Kent ...

Vodafone Türkiye, yüzde 100 yenilenebilir enerji hedefine ulaştı
  • 21.04.2021 13:06

Vodafone Türkiye, yüzde 100 yenilenebilir enerji hedefine ulaştı

Vodafone Türkiye, şebekesini ve ofislerinde kullandığı elektriğin tamamını yenil ...

Vodafone Arena'da akıllı stadyum altyapısı tanıtıldı
  • 28.03.2017 14:53

Vodafone Arena'da akıllı stadyum altyapısı tanıtıldı

Vodafone Arena'dan yılda 50 milyon dolar gelir elde etme hedeflerini açıklayan F ...