maritbet girişmaritbet
Vodafone Arena muhteşem bir geceyle tanıtıldı

Vodafone Arena muhteşem bir geceyle tanıtıldı

Vodafone Arena tanıtım gecesi, Swissotel'de düzenlenen muhteşem bir davetle gerçekleşti

Büyük bir heyecanla beklenen Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın tanıtım gecesi, Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Üyeleri, Vodafone İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt'ün yanı sıra, iş, spor ve sanat dünyasından Feridun Düzağaç, Gökhan Tepe, Reha Muhtar, Esra Üstünkaya, Mete Duran, Mete Vardar  gibi birçok önemli isimleri bir araya getirdi. Geceye Teknik Direktör Slaven Bilic ve Beşiktaşlı futbolcular da tam kadro katıldı. Davetliler, Beşiktaş'ın eski stadının nostaljik fotoğraflarının yer aldığı zaman tünelinden geçerek yeni stadın görselleriyle hazırlanmış salonda Vodafone Arena'nın localarını, vip koltuklarını ilk defa görme fırsatı yakaladılar. Bu özel gecede, misafirlere Vodafone Arena Vip alan ve locaların yer aldığı tanıtım filmi de gösterildi. Vodafone Arena Kartal Yuvası, çeşitli mağazalar ve restaurantların yanı sıra Beşiktaş Müzesi'ne de ev sahipliği yapacak. "Bugün gerçekten bizler için çok önemli bir gün. Camiamızın ve kulübümüzün en önemli yeri, mabedimiz olan stadımızın Beşiktaş'a gönül verenlerle buluşma günü. Öncelikle bu gecede bizi yalnız bırakmayıp, geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş'ın şanına yakışır bir stadının olmasının zamanı gelmişti.  

En modern ve en yüksek teknolojik altyapıya sahip stadyumlardan biri olan Vodafone Arena projesini hayata geçiriyoruz. Türkiye'nin ilk akıllı stadyumu olan Vodafone Arena; zengin içerikli dijital ekran çözümleri, yüksek hızlı mobil ve Wi-Fi ağıyla donatılacak. Taraftarlara ve ziyaretçilere maç günleri unutulmaz bir deneyim yaşatacak olan Vodafone Arena, farklı boyutlarda HD monitörler, interaktif ekranlar ile stadın farklı noktalarında; taraftar röportajları, istatistikler, promosyonlar ve o an oynanan diğer müsabaka sonuçlarını an be an yayınlıyor olacak. Türkiye'de ilk defa yeşil stat özelliğine de sahip olan Vodafone Arena, fotovoltaik sistemi ile güneşten elektrik elde etme, çatı ve yapıya düşen yağmur suyunu depolayarak kullanma, yeşil bina sertifikalı yapı ürünlerinin kullanımı, soğutucularda-klimalarda ozon dostu gaz kullanımlı cihazların seçimi, kapalı mekanlara %100 taze hava veren klima gibi pek çok yeniliğe sahip. Vodafone Arena'nın bizim yönetim kurulu dönemimizde gerçekleşiyor olması, beni ve çalışma arkadaşlarımı ayrıca  çok gururlandırıyor ve şunu söyleyebilirim ki bu statta uluslararası pek çok başarıya imza atacağız. Bize bu konuda destek olan başta Vodafone İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt'e, Yönetim Kurulu üyelerimize, tüm sponsorlarımıza, taraftarlarımıza ve siz değerli dostlarıma çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmadığınız ve göstermiş olduğunuz destekten dolayı çok teşekkür ediyorum."

Vodafone İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt;
“Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Türk spor tarihinin gelmiş geçmiş en kapsamlı iş ortaklığına imza atmak bize gurur ve heyecan veriyor. Bu anlaşma bizim için iş ortaklığının çok ötesinde bir gönül ortaklığı. Çünkü bu proje, Vodafone teknolojisi ile Beşiktaş ruhunu bir araya getiriyor. Vodafone Arena, Türkiye'nin ilk akıllı stadyumu olarak inşa ediliyor. Global partnerlerle işbirliği yaparak, dünyanın en ileri teknolojik altyapılarından birini Vodafone Arena'ya kuruyoruz. Aynı zamanda çok amaçlı şehir kompleksi olarak inşa edilen Vodafone Arena, bir futbol stadyumu olmanın yanında konserler, moda gösterileri, sanatsal ve kültürel etkinlikler, modern kafe ve restoranlar, Kartal Yuvası ve Vodafone Cep Merkezi ile İstanbulluların buluşma noktası olacak. Vodafone Arena, Türkiye'nin sürdürülebilir geleceği için başlattığımız Dijital Dönüşüm Hareketi'nin anıtsal eserlerinden biri olacak. Global bir marka olarak, Beşiktaş Kulübü'nün yanı sıra İstanbul'un da global bir marka olarak yükselmesine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Vodafone Arena'nın şanlı Beşiktaş taraftarlarına, İstanbullulara ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone'da inşaat sürüyor!
  • 15.04.2015 10:40

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone'da inşaat sürüyor!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün inşaatı süren Vodafone Arena Stadı'nda inşaat çalı ...

Beşiktaş Vodafone Arena'ya gökyüzünden bakın!
  • 07.04.2015 12:02

Beşiktaş Vodafone Arena'ya gökyüzünden bakın!

Tamamlandığında 41 bin 903 kişi kapasiteli dev bir stat olacak Vodafone Arena'nı ...

Vodafone Arena'dan 'Sabret' mesajı verildi!
  • 27.01.2015 11:31

Vodafone Arena'dan 'Sabret' mesajı verildi!

Vodafone Türkiye tarafından hayata geçirilen Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Are ...

Vodafone Arena 7 Şubat 2015 fotoğrafları!
  • 07.02.2015 15:55

Vodafone Arena 7 Şubat 2015 fotoğrafları!

Beşiktaş'ın İnönü Stadı yerine inşa edilen yeni mabedi Vodafone Arena'da inşaat ...

İşte Vodafone Arena'dan en son görüntüler!
  • 11.12.2014 11:49

İşte Vodafone Arena'dan en son görüntüler!

Vodafone Arena hızla yükselmeye başladı. İşte özellikle Beşiktaşlıların heyecanl ...

Vodafone Arena'nın yeni ismi 'Vodafone Park' oldu
  • 03.06.2017 14:17

Vodafone Arena'nın yeni ismi 'Vodafone Park' oldu

Beşiktaş Spor Kulübü, yaptığı açıklamayla stadının yeni isminin 'Vodafone Park' ...