maritbet girişmaritbet
Veysel Tiryaki, 'Projemiz yok sadece yıkmak istiyoruz'

Veysel Tiryaki, 'Projemiz yok sadece yıkmak istiyoruz'

Halen Altındağ Belediye Başkanlığı'nı yürüten ve 30 Mart’ta Ak Parti tarafından tekrar aday gösterilen Veysel Tiryaki, bu seçimler için farklı bir kampanya düzenliyor

Altandağ sınırları içinde şu ana kadar 30 bin gecekondunun yıkıldığını belirten Tiryaki, “Bundan sonra da yıkımlarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Altandağ Belediyesi tarafından restore edilen Hamamönü'nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Veysel Tiryaki, diğer yerel yönetim adaylarının aksine hiçbir proje açıklamadı. Seçimlere yönelik olarak sadece kentsel dönüşüm faaliyetleri hakkında konuşan Tiryaki, görev yaptığı dönemde bugüne kadar toplam 30 bin gecekondu yıkımı yaptıklarını bildirdi. Tekrar seçilmesi halinde, yoğun bir şekilde yıkıma devam etmeyi öngördüklerini dile getiren Tiryaki, “Çok büyük terslik olmazsa önümüzdeki dönemde Altındağ ilçesinde gecekondu kalmayacak. Bugün bile biz seçim çalışması yerine gecekonduları yıkım için işaretliyoruz” dedi.
Kentsel dönüşüm faaliyetlerine başladıklarına ilk etapta çok zorlandıklarını, insanların evlerinin yıkılmasına izin vermediğini dile getiren Tiryaki, “Gelinen noktada yaptıklarımız görüldükçe, artık vatandaş kendisi gelip ısrarla projelere dahil olmak istiyorlar” dedi.

Bütçesi fazla veriyor

Tiryaki, Altındağ 'ın Hamamönü bölgesinde yaptıkları restorasyon çalışmalarıyla çok önemli bir değişim yaptıklarını belirtirken, ilçenin çehresinin değiştiğini, yerli ve yabancı pek çok turistin bölgeyi ziyaret ettiğini bildirdi. Sadece restore edilen Ulucanlar Cezaevi'nin bile 350 bin ziyaretçi ağırladığını ifade eden Veysel Tiryaki, yapımı tamamlanan bir köyün ise çok daha fazla ziyaretçi çekeceğine inandığını anlattı.Yaptığı seçim gezilerinde hiçbir şekilde başka parti ve adaylara yönelik eleştiri yöneltmediğinin altını çizen Veysel Tiryaki, Türkiye'de bir çok belediyenin aksine bütçelerinin fazla verdiğini ifade etti ve “Belediye olarak, bütçe harcama konusunda beceriksiz bir belediyeyiz” dedi.

Tiryaki sözlerine, gelecek on yılın en önemli sorunları arasında gösterilen gençlerde ve çocuklarda madde bağımlılığı konusunda çalışmalar yaptıklarını belirterek devam etti. Başkan Tiryaki, Altındağ 'da gençlere ve çocuklara yönelik spor ve sanat faaliyetleriyle uğraşmaları için alanlar oluşturduklarını ve bu yöndeki çalışmaların ileriki dönemlerde devam edeceğini bildirdi.

Dünya

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bakan Kurum Başkent’teki kentsel dönüşüm için sahaya indi
  • 31.08.2019 09:31

Bakan Kurum Başkent’teki kentsel dönüşüm için sahaya indi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara’nın Altındağ ilçesinde “Kentsel D ...

Marmara Denizi'ndeki müsilaj havadan görüntülendi
  • 11.06.2021 17:11

Marmara Denizi'ndeki müsilaj havadan görüntülendi

Marmara Denizi kıyılarını kaplayan, "müsilaj" Yalova çevresinde beyaz tabaka hal ...

DemirDöküm, enerji verimliliğinin önemini hatırlattı
  • 05.01.2021 10:45

DemirDöküm, enerji verimliliğinin önemini hatırlattı

DemirDöküm, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Eskişehir Şubesi tarafından 19'uncus ...

İşte rakamlarla Kömürhan Köprüsü!
  • 02.01.2021 11:26

İşte rakamlarla Kömürhan Köprüsü!

Malatya ile Elazığ arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılan Kömürhan Köpr ...

AK Parti’den kentsel dönüşüm açıklaması!
  • 03.11.2020 19:26

AK Parti’den kentsel dönüşüm açıklaması!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, kentsel dönüşüm süreciyle ilgili detaylı ...