maritbet girişmaritbet
Uluhan Grup'un sponsorluğundaki Aware Racing, Türkiye Pist Şampiyonası'nda 3 dalda birinci oldu!

Uluhan Grup'un sponsorluğundaki Aware Racing, Türkiye Pist Şampiyonası'nda 3 dalda birinci oldu!

Uluhan Grup'un sponsorluğunda kurulan Türkiye'nin ilk profesyonel motorsiklet takımı Aware Racing, Türkiye Pist Şampiyonası'nın son ayağında muhteşem bir final yaparak üç dalda birden birinciliğine ulaştı. Genel klasmanda ise Aware Racing iki şampiyonluk elde etti

 

Uluhan Grup'un sponsorluğunda kurulan Türkiye'nin ilk profesyonel motorsiklet takımı Aware Racing, Türkiye Pist Şampiyonası'nın son ayağında muhteşem bir final yaparak üç dalda birden birinciliğine ulaştı. Genel klasmanda ise Aware Racing iki şampiyonluk elde etti.
 
Türkiye'nin ilk profesyonel motorsiklet takımı Aware Racing, Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından organize edilen Türkiye Pist Şampiyonası son ayağında büyük bir başarıya imza attı. İstanbul Park'ta düzenlenen organizasyonun son ayağında Aware Racing adına yarışan Toprak Razgatlıoğlu 600 cc A sınıfında, Ahmet Koçyiğit 600 cc B sınıfında, İbrahim Yıldız ise 600 cc C sınıfında birinci oldular.
 
Şampiyonların takımı
 
Dünyanın en zorlu ve en önemli pistleri arasında gösterilen İstanbul Park'ta düzenlenen şampiyonanın son ayağı birbirinden zevkli ve çekişmeli yarışlara sahne oldu. Türk pilotların yanı sıra Belçika, Sırbistan, Yunanistan ve Bulgaristan'tan gelen yarışmacıların kupa mücadelesi finalinde, genel klasman itibariyle Aware Racing takımından Toprak Razgatlıoğlu 600 cc A sınıfında, Ahmet Koçyiğit 600 cc B sınıfında şampiyon oldular.  
 
 
Aware Racing'in şampiyon sporcularından Ali Durmaz ise 1000 cc C sınıfında yarışırken talihsiz bir kaza geçirdi. Kazaya rağmen yedek motorla yarışa devam eden Ali Durmaz, yarışı başarıyla tamamlayarak gerek takımı Aware Racing gerekse spor ruhu adına azim ve kararlılık örneği sergiledi.
 
Sırada dünya başarıları var 
 
Türkiye Motorsiklet Şampiyonası'nda İstanbul Park pist rekorunu 2:02 saniye ile kıran 16 yaşındaki Aware Racing sporcusu Toprak Razgatlıoğlu ile yine 16 yaşındaki bir diğer genç yetenek Nazım Agus, 4-7 Ekim 2012 tarihleri arasında İspanya Albecete'de düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecekler. 
 
Doru Motor - Aware Racing Team, Doru Motor Sporları bünyesinde kuruldu. Doru Motor Sporları, Türkiye'de de dünya standartlarında motor takımı oluşturulabileceği fikriyle yola çıkarak Türkiye'nin ilk tam profesyonel motor yarış ekibi Aware Racing Team'in temellerini attı. Doru Motor Sporları'nın, uluslararası arenanın ölçülerini hedef alarak gelişmiş teknoloji ürünü ekipmanlarla pistlere çıkardığı Aware Racing Team, motor yarışlarının olmazsa olmaz üç öğesini ilke olarak benimsedi: Doğru Zaman, Doğru Yer, Tam Donanım. "Güvenli Sürüş" misyonuyla hareket eden Doru Motor Sporları, yüzde 100 güvenli ve kaliteli ekipmanla yarışıyor, Aware Racing Team ile motor yarışları dünyasına yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!
  • 14.03.2024 14:45

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!

Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan fay hatları ve yüzey kır ...

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!
  • 22.02.2024 16:55

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!

Türk savunma sanayisi yaklaşık 10 yıllık dönemde 9 milli platformun ilk uçuşları ...

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor
  • 09.02.2024 11:22

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor

Kalkınma Yolu projesi Avrupa'dan Basra Körfezi'ne kadar geniş bir coğrafyada fay ...

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!
  • 30.01.2024 16:24

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!

2023'te en yüksek sıcaklık 49,5 derece ile Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde, en ...

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor
  • 10.11.2023 13:51

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor

Türkiye, enerji arz güvenliğinde önemli rol oynayan 3 Yüzer Sıvılaştırılmış Doğa ...