maritbet girişmaritbet
Türk emlakçı Emel Onur, Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi!

Türk emlakçı Emel Onur, Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi!

Aralarında Türk emlakçı Emel Onur'un da yer aldığı 314 emlakçının bir araya gelerek oluşturduğu anahtar görüntüsü, Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi.

Floridalı emlakçılar, ev sahibi olmanın sembolü ‘'anahtar” görselini oluşturarak bir dünya rekoruna imza attı. Florida Emlakçılar Derneği tarafından düzenlenen ve dünyanın insanlardan oluşan en büyük anahtar görüntüsünün meydana getirildiği Guinness Dünya Rekoru organizasyonunda, derneğin tek Türk Yönetim Kurulu Üyesi Amerikan Milli Emlakçılar Derneği Global Elçisi ve Lead Consulting Group CEO'su Emel Onur da yer aldı.

Orlando'da düzenlenen 2019 Florida Emlakçılar Kongre ve Ticaret Fuarı'nda bir dünya rekoruna imza atıldı. Amerika'da gayrimenkul sektörüne verilen önemin ve müşterilerin ev sahibi olmasında emlakçıların rolünü vurgulamak amacı ile Floridalı 314 emlakçının bir araya gelerek oluşturduğu anahtar görüntüsü, Guinness Dünya Rekorlar Kitabına girmeyi başardı.

Derneğin tek Türk Yönetim Kurulu Üyesi: Emel Onur

“Ev sahibi olmanın anahtarı” cümlesinin somut bir sembolünü oluşturmak amacıyla, dünyanın insanlardan oluşan en büyük anahtar görüntüsünün meydana getirildiği organizasyonda, 187 bin üyesi bulunan Florida Emlakçılar Derneği'nin tek Türk Yönetim Kurulu Üyesi, Amerikan Milli Emlakçılar Derneği Global Elçisi ve Lead Consulting Group CEO'su Emel Onur da yer aldı.

2006'dan bu yana Türkiye'den Amerika'ya gelen yatırımcılara vergi mevzuatı, emlak alım ve Amerika'da iş kurma konularında danışmanlık hizmeti veren Emel Onur, 2017 yılı Emlakçılar Derneği Yılın Global Emlakçısı ve Milli Emlakçılar Derneği Türkiye Liaison'u olarak seçildi. Lead Consulting Group Kurucusu ve Broker'ı olan Emel Onur, aynı zamanda mesleki örgütler olan National Association of Realtors, Miami Association of Realtors, Palm Beach Association of Realtors, Institute for Luxury Home Marketing ve Florida Association of Certified Public
Accountants'un aktif üyeleri arasında yer alıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz