maritbet girişmaritbet
Türk basınının gündemindeki haberler neler?

Türk basınının gündemindeki haberler neler?

Türk basını, Cilvegözü’nde yaşanan olayları manşetine taşıdı. İşte 26 ulusal gazetenin gündeminde olan haberler…

Habertürk'ün bugünkü manşetinde Cilvegözü'nde yaşanan patlamanın ayrıntılarına yer verildi. Ana sayfada yer alan diğer haberler ise; engelli öğretmenlere sağlanan bedava ulaşım imkanı, Ladin'i öldüren ABD'li asker ile gelişmeler, Kanal D'nin yeni dizisi Merhamet ve galası yapılan Romantik Komedi 2 filmi ile ilgili haberler…

Posta Gazetesi'nin manşetinde Cilvegözü'nde yaşanan patlama sonrası defnedilen cenazelerle ilgili bir habere yer verildi. Ana sayfada, kamuda başörtüsünün serbest bırakılması, 65 yaş üstü ve engellilere sağlanan bedava ulaşım imkanı, tartışmalı THY kıyafetleriyle ilgili haberler bulunuyor.
 
Radikal Gazetesi, Cilvegözü'nde yaşanan patlamayla ilgili detayları manşetine taşıdı.
 
Yenişafak Gazetesi'nin manşetinde Cilvegözü'nde yaşanan patlamaya yer verildi. Ana sayfada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dün yapmış olduğu grup toplantısındaki konuşmalara, Papa'nın istifasına, AB süreci, Tekin Akmansoy'un hayatını kaybetmesi, güreşin 2020'de Olimpiyat dışı kalması gibi haberler bulunuyor.
 
Zaman Gazetesi, Cilvegözü'nde yaşanan patlamayla ilgili detayları manşetine taşıdı. Gazetenin ana sayfasında meclis heyetinden Pakistan'da Türk okulunu ziyaret etmesi ve oyuncak mağazasındaki alkol reklamı başlıklı haberlere yer verildi.
 
Milliyet Gazetesi'nin manşetinde ‘Savaşa girmeyiz' başlıklı özel bir haber yer alıyor. Gazetenin ana sayfasında Suriye'deki olaylar, Cilvegözü'nde yaşanan patlama, Tekin Akmansoy'un hayatını kaybetmesi, güreşin 2020'de Olimpiyat dışı kalması gibi haberler bulunuyor.
 
Bugün Gazetesi'nin manşetinde Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun Libya'nın Dostları Konferansı için gittiği Fransa yolunda uçakta gündeme ilişkin çarpıcı değerlendirmeleri bulunuyor. Ana sayfada yer alan diğer haberler ise; Rihanna'nın İstanbul'da vereceği konser, güreşin 2020'de Olimpiyat dışı kalması, O Ses Türkiye yarışmasındaki SMS skandalı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dün yapmış olduğu grup toplantısındaki konuşmalarla ilgili haberler…
 
Cumhuriyet Gazetesi'nin manşetinde anayasa ile ilgili bir habere, sürmanşetinde ise Cilvegözü'nde yaşanan patlamayla ilgili bir habere yer verildi.
 
Güneş Gazetesi'nin manşetinde gazilere, yaşlılara ve engellilere sağlanan bedava ulaşım imkanı ile ilgili haber bulunuyor. Ana sayfada Modacı Dilek Hanif'in THY için hazırladığı kıyafetlere, Tekin Akmansoy'un vefatına, Cilvegözü'ndeki patlamaya, İstanbul'a yapılacak yeni metro çalışmalarıyla ilgili haberlere yer verildi.  
 
Yeni Asya Gazetesi, Cilvegözü'nde yaşanan patlamayla ilgili detayları manşetine taşıdı. Gazetenin ana sayfasında Kabe'nin etrafına yapılacak yürüyen bantlar, Amerika'daki cami sayısındaki artış haberlerine yer verildi. 
 
Takvim Gazetesi, Ahmet Çetin'in vergi rekortmenliği ile ilgili haberi manşetine taşıdı. Ana sayfada İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu'nun Adana'daki konferansı, Papa'nın istifası, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dün yapmış olduğu grup toplantısındaki açıklamalar ve Sinem Kobal'ın yeni filmindeki çarpıcı sahnelere yer verildi.
 
Vatan Gazetesi'nin manşetindeki Cilvegözü'ndeki patlamadan kıl payı kurtulan Suriye Ulusal Konseyi Başkanı George Sabra ile ilgili bir haber bulunuyor. Ana sayfada O Ses Türkiye yarışması, Didier Drogba, Tekin Akmansoy'un vefatı, Deniz Baykal'ın açıklamalarıyla ilgili haberlere yer verildi. 

Türkiye Gazetesi'nin bugünkü manşetinde terör mağdurlarına yer verdi. Ana sayfadaki diğer haberler ise şöyle; The Grand Tarabya'nın açılışı, Türkiye'nin AB üyelik süreci, engelli, şehit ve gazilere ücretsiz ulaşım imkanı ile ilgili haberler…

Hürriyet Gazetesi bugünkü manşetinde MİT ile ilgili gelişmelere yer verildi. Gazeteni ana sayfasında ayrıca Cilvegözü Sınır Kapısı'nda hayatı kaybeden Türklere, 65 yaşını aşan yaşlılar için ulaşımın ücretsiz olacağı haberlerine yer verildi.

Sabah Gazetesi'nin manşetinde Cilvegözü Sınır Kapısı'nda yaşanan patlamanın ardından Türkiye'ye kaçan şahıs ile ilgili habere yer verildi. Gazetenin bugünkü ana sayfasında yeni papa seçimleri, Gaziantep'te sokak çocuklarına iş veren patronların haberlerine yer verildi.

Fanatik Gazetesi'nin bugünkü manşetinde Fenerbahçe'nin yarın akşam UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Bate Borisov maçı yorumlarına yer verildi. Ayrıca sayfada Drogba ile Burak Yılmaz'ın ilk karşılaşmasına yer verildi.

Fotomaç Gazetesi'nin bugünkü ana sayfasında Dider Drogba'nın Galatasary'la çıktığı ilk idmana olan yoğun ilgi haberine yer verildi. Ayrıca sayfada Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'dan da haberler bulunuyor.

Milli Gazete'nin bugünkü ana sayfasında yasak gardaşlığı başlığı altında habere yer verildi. Ayrıca sayfa içerisinde Bangladeş hükümetinin Cemaat-i İslam-i üyeleriyle ilgili diyalogları, helal gıdalar ve dershanelerin son durumuyla ilgili haberler bulunuyor.

Star Gazetesi'nin bugünkü ana sayfasında Suriye Cilvegözü Sınır Kapısı'ndaki saldırıyla ilgili habere yer verildi. Haberde asıl hedefin Suriye Ulusal Konseyi'nin olduğu yazıldı. Gazetenin ana sayfasında engelli öğretmenlerin ataması, Tekin Akmansoy'un vefatı ve Papa ile ilgili haberler bulunuyor.

Akşam Gazetesi'nin manşetinde Sarai Sierra'nın ölümüyle ilgili yapılan araştırmalara yer verildi. Haberde, Sierra'nın yanında bile tesadüfen yürüyen kişinin şüpheli listesinde bulunduğu yazıldı. Sayfada, Meireles ile Melo'nun tükürme olayları, sınır kapısındaki bombalı saldırı, KCK davası ve İnönü Stadyumu'nun geleceği ile ilgili haberlere yer verildi.

Birgün Gazetesi'nin manşetinde Suriye'de patlatılan bombanın yapımıyla ilgili haberlere yer verildi. Ayrıca sayfada annesine kavuşan Solin'in haberi bulunuyor.

Dünya Gazetesi'nin ana sayfasında Akbank'tan hızlı kredi harekatı, Konya'nın 5 milyon turist hedefi, The Grand Tarabya'nın yeniden hizmete açılması, Sönmez holding'in çimento ve turizm atağı haberlerine yer verildi.

Sözcü Gazetesi'nin ana sayfasında şehit ve gazi aileleriyle ilgili haberin yanı sıra THY'nin yeni kıyafetleriyle ilgili haberlere yer verildi.

Taraf Gazetesi'nin manşetinde CHP'nin ve Deniz Baykal'ın yeni anayasayla yaptığı açıklamalara yer verildi. Sayfada ayrıca Cilvegözü sınır kapısındaki saldırı, Tekin Akmansoy'un vefatı, ulaşımda 65 yaş üstü vatandaşların ücretsiz taşınması haberleri bulunuyor.

Yeni Akit Gazetesi'nin bugünkü manşetinde İstanbul BARO'sunun düşmesiyle ilgili itiraf haberine yer verildi. Sayfa içerisinde PKK'nın provakosyon hazırlığı içerisinde olduğu, AB'nin 408 teröristi iade etmediği haberleri bulunuyor.

Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz