maritbet girişmaritbet
Türk basınının gündeminde bugün neler var?

Türk basınının gündeminde bugün neler var?

Ulusal basında yer alan gazetelerin ilk sayfalarından haber başlıkları sizler için hazırlandı

TÜRKİYE

Gitti terörist geldi turist

Türkiye Gazetesi'nin ana sayfasında çözüm sürecinin dağlara bahar getirdiği haberine yer verildi. Ayrıca 2001 krizinin faturası ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Muş'a ziyaret gerçekleştirmeyi planladığı haberlerine yer verildi

HABER TÜRK

'Türk milleti çıkarılamaz'

Erdoğan, Anayasa'dan Türk milleti ifadesinin çıkarılacağı iddiasını AK Parti MKYK'sında yalanladı: BU UYDURMADIR.

MİLLİYET

Devlet kendisiyle hesaplaşıyor

Diyarbakır'da iki baharı birlikte gördüğünü söyleyen Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ''Devlet kendisiyle hesaplaşıyor'' dedi.

HÜRRİYET

Yurdum adına çok üzgünüm

Ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say, ''Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama ''suçlamasıyla yargılandığı davada 10 ay hapis cezasına çarptırıldı. Karara büyük tepki var.

VATAN

Büyük çöküş

Dünyada altının ons fiyatı 48 saatte 200 dolar düştü. Türkiye'de yastık altında bulunan 253 milyar dolarlık altının 33 milyar doları buhar oldu.

RADİKAL

Çekilmeyi bir adım öne aldı

Kongra-Gel Başkanı Remzi Kartal, İmralı'nın yol haritasını anlattı: ''Öcalan, eskiden 'önce yasalar değişsin' diyordu. Ancak karşı tarafa güven vermek için sıralamayı değiştirdi, çekilmeyi bir adım öne aldı.''

AKŞAM

Kolonya şüphesi

İzmir'de 'özel yetkili savcı' sıfatıyla önemli yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarına imza attıktan sonra Samsun'a düz savcı olarak atanan Murat Gök'ün ölümünde gizli kalan detay... Polis, Gök'ün cesedinin yanında 6 boş kolonya şişesi buldu. Karaciğer yetmezliği olan savcının intihar ettiği şüphesi araştırılıyor.

SABAH

Asrın davasına 'Sabah' ayarı

Sabah'ın Alman Anayasa Mahkemesi'ne aldırdığı kararın ardından, Neo-Nazi NSU davası ''Akreditasyon yenilenecek'' gerekçesiyle ertelendi.

POSTA

Boston'da 11 Eylül

11 Eylül 2001'de New York'ta İkiz Kulelere, Washington'da da Savunma Bakanlığı'na terör örgütü El Kaide'nin uçaklarla düzenlediği intihar saldırılarından sonra Amerika bomba dehşetini dün de Boston'da yaşadı. 20 bin kişinin katıldığı Boston Maratonu'nun bitiş noktasında 2, yakındaki kütüphanede de 1 bomba patladı. 2 kişi öldü, 100'e yakın yaralı var. Ülkede terör alarmı verildi.

BİR GÜN

PYD'de süreç etkisi

Suriye'deki son gelişmeleri BirGün'e değerlendiren PYD'nin lideri Salih Müslim, Türkiye'deki 'çözüm süreci'nin kendilerini de etkiledğini söyledi. Müslim: ÖSO'yla yaptığımız anlaşma yerel. Şam'a adam göndermeyeceğiz.

ZAMAN

Dikkat! Çocuklar 'siber zorbalık' kıskacında

Sanal ortamda ‘küçük düşürücü saldırı' anlamına gelen siber zorbalık, gençler arasında hızla yayılıyor. Bu tehlike yüzünden birçok öğrenci psikolojik çöküntü yaşarken okulu bırakan, intihara kalkışanlar bile var. Lise öğrencileri arasında yapılan bir araştırmaya göre,  siber zorbalığa başvuranların oranı yüzde 28'e ulaştı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Akgün: "Büyükçekmece'de kentsel dönüşüme devam edeceğiz"
  • 17.11.2020 15:17

Akgün: "Büyükçekmece'de kentsel dönüşüme devam edeceğiz"

Atatürk Mahallesi'ndeki binanın yıkım çalışmalarını inceleyen Büyükçekmece Beled ...

Türkiye Gazetesi reklamının kamera arkası yayında!
  • 16.09.2013 22:09

Türkiye Gazetesi reklamının kamera arkası yayında!

Türkiye Gazetesi'nin yeni reklam filminin kamera arkası görüntüleri emlaktasonda ...