maritbet girişmaritbet
Türk basınının gündeminde bugün neler var?

Türk basınının gündeminde bugün neler var?

Ulusal basında yer alan gazetelerin ilk sayfalarından haber başlıkları sizler için hazırlandı

 

TÜRKİYE
 
Erdoğan'dan gökdelen uyarısı: İnsan toprağa yakın yaşamalı
 
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte belediye başkanlarına "Fevkalade bir hal olmadıkça, gökdelen dikilmesin" talimatı veren Başbakan, "Zemin artı 4, zemin 5... üzerine çıkmamalıyız. 40, 50 katlı bina estetik olmaz mı? Olabilir. Reddiyeci değilim, Ama, insanoğlu toprağa yakın yaşamalı. Çocuklarımızın rahat rahat inip çıkabileceği konutlar inşa etmeliyiz" dedi.
 
 
HABERTÜRK
 
Onur yine vurdu
 
15 yaşından beri defalarca suça bulaşıp serbest kaldı, son hedefi Olgun Peker oldu.
 
 
MİLLİYET
 
Dosyadaki hayalet
 
1993'eki suikast sonrası yakalanıp katilin adını verdiği ileri sürülen PKK'lının aslında hiç var olmadığı ortaya çıktı. Kovanlar ve mermi çekirdekleri de kayıp.
 
 
HÜRRİYET
 
Ömer Güney'in Ankara gecesi
 
Paris'te 9 Ocak'ta PKK'lı 3 kadın yöneticiyi öldürmekten tutuklanan Ömer Güney'in, cinayetten 19 gün önce geldiği Ankara'da oteline hayat kadını çağırdığı ortaya çıktı.
 
 
VATAN
 
Ya blöf değilse
 
Kuzey Kore diktatörü Kim, Güney Kre'ye savaş ilan etti, elçiler 'Çarşamba'ya kadar gidin' dedi, dün de füzeleri hazır hale getirdi.
 
 
 
RADİKAL
 
Bodrum taş cenneti
 
Doğa ve turizm cenneti Bodrum'da taş ocakları 10 dönüm arazi için izin alıp 50 dönümü harap ediyor. 34 ocaktan 17'si ya kaçak ya usulsüz. Halk rahatsız. Kaymakamlık çare arıyor.
 
 
AKŞAM
 
İşte SBS'nin yeni modeli
 
Liseye giriş sistemi sil baştan... Nabi Avcı'nın Milli Eğitim Bakanlığı'na gelmesinden sonra seviye belirleme kriterleri ve öğrenci seçme yöntemi tümüyle değişti. Eski çalışma rafa kalktı.
 
 
SABAH
 
Ayrılsak da beraberiz
 
17 yıl önce ameliyatla ayrılan Türkiye'nin ilk siyam ikizleri, hala birbirlerine sıkı sıkıya bağlı. Aynı rüyayı görüp aynı ağrıyı hissediyorlar.
 
 
POSTA
 
Gururumuz
 
Şırnak Beytüşşebap'ta 29 Ekim 2012'de teröristlerin döşediği mayına basıp bir bacağını kaybeden Astsubay Polat Katırancı dün Ankara'da Genelkurmay Başkanı Org. Necdet Özel tarafından ''Üstün Cesaret ve Feragat Madalyası'' ile ödüllendirildi. Tek bacağının üzerinde hazırola geçip selam duran gazi astsubay '' İnşallah atalarım benimle gurur duyuyordur'' dedi.
 
 
BİR GÜN
 
Rant için yıkım törenle sürgün
 
İstanbul'da Romanların yaşadığı Sarıgöl Şen Mahallesi'nde Başbakan'ın katıldığı törenle yıkım başlatıldı. Erdoğan 'rızaları alındı' dese de turttaşlar tepkili: Bizi yaşarken tabuta koydular.
 
 
ZAMAN
 
Ergenekon tanığına JİTEM'den sıkı takip
 
Ergenekon davasında tanıklık yapan Uzman Jandarma Çavuş Aykut Öztürk, geçen hafta Çekmeköy'de arkadaşıyla gittiği pastanede 4 kişi tarafından takip edildiğini fark etti. Fotoğraflarının çekilmesinden tedirgin olan Öztürk, soluğu emniyette aldı. İncelenen kamera kayıtlarındaki şahısların Jandarma Bölge Komutanlığı'nda görevli JİTEM personeli olduğu öne sürülüyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Akgün: "Büyükçekmece'de kentsel dönüşüme devam edeceğiz"
  • 17.11.2020 15:17

Akgün: "Büyükçekmece'de kentsel dönüşüme devam edeceğiz"

Atatürk Mahallesi'ndeki binanın yıkım çalışmalarını inceleyen Büyükçekmece Beled ...

Türkiye Gazetesi reklamının kamera arkası yayında!
  • 16.09.2013 22:09

Türkiye Gazetesi reklamının kamera arkası yayında!

Türkiye Gazetesi'nin yeni reklam filminin kamera arkası görüntüleri emlaktasonda ...