maritbet girişmaritbet
Türk basınının gündeminde bugün neler var?

Türk basınının gündeminde bugün neler var?

Ulusal basında yer alan gazetelerin ilk sayfalarından haber başlıkları sizler için hazırlandı

TÜRKİYE GAZETESİ

Bekle gör bitti!

"Bu tarih hızla akarken 'hele bir durayım nefes alayım' dediğinizde çark sizi öğütür"


HABERTÜRK

İyilik meleği Maraş hakimi

İnfaz hakimi, kredi borcundan tazyik borcundan tazyik hapsi alanları denetimli serbestlikle bıraktı, duyan K.Maraş'a koştu ve tahliye oldu.


MİLLİYET

609 çocuk böyle öldü

Z.Ö. 16 yaşında ama 8.5 aylık hamileydi. Veysi 13 yaşındaydı sınırda başından vurulduğunda. 8 yaşındaki Ercan okul önünde üzerine düşen taşla öldü. İşte 1 yılda kaybettiğimiz çocuklar.


HÜRRİYET

Bıraksan çıkmaz

BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, barış sürecinin en tartışmalı unsurlarını değerlendirdi. Demirtaş, Abdullah Öcalan'ın serbest bırakılmasının şu anda gündemde olmadığını İmralı'daki konuşmalarına atıfla anlattı.


SABAH

Hırsızlığa karşı standart kapı

Emniyet'le TSE'den, hırsızı kapıda bırakacak standart: Çelik kapılarda, 4 noktadan kancalı kilit sistemi olacak


VATAN

Rus intikamı

Merkel imzalı planla, Ruslar'ın Kıbrıs Rum bankalarında 23 milya Euro'su batmıştı. İnternete dün Merkel'in çıplak fotoğrafı düştü. İddia: Rusya sızdırdı.


RADİKAL

Barış her şeyden önemli

Agos Gazetesi Yayın Yönetmeni Rober Koptaş yeni süreci Radikal için değerlendirdi. Öcalan'ın azınlıklara dair sözlerini 'anlamadığını' belirten Koptaş, ''Barışın sağlanması her şeyden önemli'' dedi.

 

AKŞAM

Yargıdan çeteye altın vuruş

Şike davasına bakan İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nden uyuşturucu barolarına zehir gibi ceza... Van'dan kargoyla eroin sevkıyatı yapan çete liderleri, 21'er yıl hapse mahkum oldu. Bununla yetinmeyen mahkeme tüm sanıklara rekor para cezası verdi. Hem hapis yatacaklar hem 3.6 milyon TL ödeyecekler.


POSTA

Gülümse...

Terörün bitirilmesi için başlatılan süreçte silahlar susarken Doğu ve Güneydoğu'da hayat yavaş yavaş normale dönüyor. Geçen hata Şırnak'a tarihinde ilk kez sirk geldi. Şırnaklı çocuklar Batı'daki akranları gibi sirkte palyaçoları, eğitimli hayvanları, sihirbazları izledi.


BİR GÜN

Sekiz yıl okudular diplomasız çıktılar

Eğitimlerini sekizinci yıldan sonra bırakan ve herhangi bir liseye kaydolmayan 49 bini aşkın öğrenci, 4+4+4 sisteminin ardından ilköğretim diploması bile alamadı.

 

YENİ ŞAFAK

İsrail gaza geldi

Türkiye ile ilişkileri ''özürle'' düzeltmeye çalışan İsrail, Hayfa'da çıkardığı doğalgazla stratejik hayaller kurmaya başladı: Bu gazla müttefik haritasını değiştirebilir, Türkiye'yi yanımıza çeker, Ortadoğu'yu yeniden dizayn edebiliriz...


ZAMAN

Kara propaganda delillerini kendileri üretmiş 

Ergenekon davasında mütalaalarını açıklayan savcılar, sanıkların yargılama sırasında mahkemeyi yanıltmak için kurguladıkları oyunu deşifre etti. Ergenekon soruşturmasının başlamasını sağlayan 12 Haziran 2007 tarihinde Ümraniye'de ele geçirilen bombalarla ilgili görüntülerin sanıklar tarafından tahrif edildiği ortaya çıktı.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Akgün: "Büyükçekmece'de kentsel dönüşüme devam edeceğiz"
  • 17.11.2020 15:17

Akgün: "Büyükçekmece'de kentsel dönüşüme devam edeceğiz"

Atatürk Mahallesi'ndeki binanın yıkım çalışmalarını inceleyen Büyükçekmece Beled ...

Türkiye Gazetesi reklamının kamera arkası yayında!
  • 16.09.2013 22:09

Türkiye Gazetesi reklamının kamera arkası yayında!

Türkiye Gazetesi'nin yeni reklam filminin kamera arkası görüntüleri emlaktasonda ...