maritbet girişmaritbet
Türk basınının gündeminde bugün ne var?

Türk basınının gündeminde bugün ne var?

Tük basının gündemindeki konuları emlaktasondakika.com ekibi sizler için derledi

TÜRKİYE
Maliki, Esad'ın yolunda ilerliyor

Türkiye Gazetesi bu günkü manşetini Irak'taki iç karışıklığa ayırıyor.  Maliki'nin Suriye Lideri gibi namluyu halkına doğrulttuğunu belirten gazete, iki gün içinde onlarca sivilin yaşamının sona erdiğini altını çiziyor.

PKK'lılara aktivist denmesini de ilk sayfasına taşıyan Türkiye Gazetesi, Deniz Baykal'ın rapora önce evet dediğini daha sonra da karşı çıktığını belirtiyor.

CUMHURİYET

Talih kuşunu böyle yolmuşlar

Sayıştay, Milli Piyango İdaresi'nin bazı sponsorluk harcamalarının hiçbir denetime tabi tutulmadan yapıldığını saptadı. Kurum parasıyla yapılan inşaatların bazılarının Kamu İhale Yasası'ndan kaçırıldığı, yalnızca Ankara Demetevler İmam Hatip Lisesi'nin modernizasyonu için 1.8 milyon TL tutarındaki kamu kaynağının okul müdürlüğünce harcandığı belirlendi. Bazı işlerde geçici kabullerden aylar sonra düzenlenen belgelerle milyonlarca TL hak ediş alındığı tespit edildi. 

HÜRRİYET

Yine silah dolu gemi

Türkiye'den Libya'ya gitmek üzere yola çıkacak bir gemide yapılan aramada binlerce silah ele geçti. Geminin Libyalı kaptanı ve silahları tedarik eden bir Türk tutuklandı.

MİLLİYET

136 milyar dolar 3 dakikada eridi

Haber ajansı AP'nin twitter hesabını ele geçiren korsanlar tek bir mesajla Amerikan borsasında deprem yarattı Şimdi gerçek dünya, siber dünyanın güvenliğini tartışıyor.

VATAN

Tedaviye muhtaç garip bir varlık

'Turgut Özal'ı şantajla Semra Hanım'a zehirlettiler' diyan Ergenekon'un gizli tanığı Selçuk'a Özal Ailesi'nden sert tepki geldi.

RADİKAL

Dönüş yok

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, çözüm sürecini Radikal'e değerlendirdi. Davutoğlu, ''Psikolojik eşik aşıldı. Artık geriye dönülemez noktaya geldik'' dedi.

AKŞAM

Hata yapsak havaya uçardık

İşte İstanbul'u 1 kilo patlayacıdan kurtaran iki polis... DHKP-C'nin akli dengesi bozuk birinin eline tutuşturduğu bombayı ustaca alan polisler, olay yerinde o anı anlattı.

SÖZCÜ

Bugünleri de gördük!

T.C.'yi siliyorlar, Atatürk ve Türk Bayrağı'na tahammül edemiyorlar. İşte bu zihniyet Mersin'de işbaşındaydı. Mezitli'deki Muhittin Develi İlköğretim Okulu'nun yönetimi, 23 Nisan'da Atatürk tişörtleri ve bayraklarla yürüyen öğrenciler hakkında tutanak hazırladı, emniyete şikayette bulundu.

HABERTÜRK

Yeşilsiz kent kurulmayacak

Erdoğan talimat verdi: Çocuk parkı, spor ve yeşil alanı olmayan şehirler kurulmayacak. TOKİ de yüksek değil alçak evler yapacak.

SABAH

Kamera kör anten sağır

PKK'nın çekilme güzergahındaki 120 karakolda, "Baykuş gözü" termal kameralara çalışmayacak, Heron uçuşları yapılmayacak.

POSTA

'Ah! Bu silah dolu muydu?'

25 yaşındaki Kuşadalı İsmail Akça askerlik görevini yaparken 4 ay önce kışlada ölmüştü. İsmail'in bir uzman çavuşun silahıyla vurulmasının ardındaki sır perdesi aralandı...

BİRGÜN

Halk ilaç dedikçe tekeller para diyor

"Ben ilaç dedikçe, Bakan para diyordu" sözleriyle ülke gündemine oturan üniversite öğrencisi Dilek Özçelik'in dramını hangi ilaç politikasının ürünü olduğu TTB üyesi doktorlar BirGün'e açıkladı.

YENİ ŞAFAK

Tespih çeker gibi

Kandil'in bugün 'şartsız çekilme' kararını açıklamasının ardından PKK'lılar, birbirini izleyen tesbih taneleri gibi 7'şerli gruplar halinde K.Irak'taki Hakurk ve Haftanin kamplarına yönelecek. Çözüm sürecinin en kritik aşaması olan sınır dışına çıkışın başlamasıyla terör tarih olacak.

ZAMAN

Altı ayda 4 bin 342 sağlık çalışanı şiddet gördü

Sağlık çalışanlarına yönelik şiddeti araştırmak ve önlem almak amacıyla kurulan komisyon, raporunu TBMM'ye sundu. Buna göre son altı ayda kayda geçen olayların yüzde 33'ü acil servislerde yaşandı. Şiddet gören kadın personel sayısı erkeklere göre daha fazla. Saldırganlar ise 'erkek, 30 yaş altı, alkol-madde bağımlıları ve psikiyatrik bozuklukları olanlar'.

Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!
  • 14.03.2024 14:45

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!

Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan fay hatları ve yüzey kır ...

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!
  • 22.02.2024 16:55

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!

Türk savunma sanayisi yaklaşık 10 yıllık dönemde 9 milli platformun ilk uçuşları ...

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor
  • 09.02.2024 11:22

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor

Kalkınma Yolu projesi Avrupa'dan Basra Körfezi'ne kadar geniş bir coğrafyada fay ...

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!
  • 30.01.2024 16:24

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!

2023'te en yüksek sıcaklık 49,5 derece ile Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde, en ...

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor
  • 10.11.2023 13:51

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor

Türkiye, enerji arz güvenliğinde önemli rol oynayan 3 Yüzer Sıvılaştırılmış Doğa ...