maritbet girişmaritbet
Türk basının gündeminde bugün neler var?

Türk basının gündeminde bugün neler var?

Ulusal basında yer alan gazetelerin ilk sayfalarından haber başlıkları sizler için hazırlandı

 

TÜRKİYE
 
Türkiye Gazetesi'nin ilk sayfasında Başbakan Erdoğan'ın yapmış olduğu açıklamalara, Mustafa Sezer'in 'İş dünyasındaki çılgın Türkler' yazı dizisine, Gülsüm Kabadayı'nın Rusya'da yılın annesi seçilmesine ve Fenerbahçe-Trabzonspor maçına yer verdi. 
 
CUMHURİYET
 
CHP anketi Sarıgül dedi
 
Büyük fark “Erdoğan'ı yenmek için İstanbul'u kazanmak şart” düşüncesiyle hareket eden CHP'nin yaptırdığı anketlerden Şişli Belediye Başkanı Sarıgül'e yüzde 40'ları bulan bir destek çıktı. Gürsel Tekin ve Akif Hamzaçebi'nin oy oranları yüzde 5 düzeyinde kaldı.
 
HÜRRİYET
 
Yunus'u alın
 
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Hollanda'da bakıcı aile olarak bir lezbiyen çifte verilen Yunus'un alınması için yeni dava açılması talimatını verdi.
 
MİLLİYET
 
Skandal davada son perde
 
2011'de Ankara YIMPAS magazasında 100 kiloluk dolabın altında ölen 4 yaşındaki Servan'la ilgili davada hukuk tarihine geçecek bir skandal daha yaşandı.
 
VATAN
 
Alman devine gözdağı
 
Ekonomi Bakanı Çağlayan "He çok sat, hem yatırım yapma. Etik diye bir şey var' dedi. Volswagen'e yaptırım sinyali verdi.
 
RADİKAL
 
Işıklar 3'e kadar yansın
 
TBMM Başkanı Cemil Çiçek, yeni anayasa için hala imkan bulunduğunu söyledi, "Siyasetçi sınavdan geçiyor" dedi.
 
AKŞAM
 
Darwin'e iman etmeyin
 
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Darwin'in 'Evrim Teorisi'ne itirazını çok açık bir ifadeyle dile getirdi, sınırı çizdi: Darwinizm, bilimsel olarak kaldığı sürece problem yok. Ama inanca dönüştürülürse çatışma çıkar. İşte Türkiye'deki mesele de bu.
 
SÖZCÜ
 
Bir general daha ölüme terk edildi
 
"Hastane mikrobu" kapan Ergenekon tutuklusu Tuğgeneral Ersöz, hastane ortamından acil çıkmalı ama çıkarılmıyor!..
 
AYDINLIK
 
Yirmi milyona kadar düştü
 
Kamu bankaları ile kamu ortaklı bankalara yapılan 'yüksek kredi başvuruları' Erdoğan onay vermeden kabul edilmiyor. 20 milyon dolarlık kredi için başvuruda dosya önce Erdoğan'a gönderiliyor.
 
HABERTÜRK
 
Terör örgütü çok hasta
 
PKK'nın kanlı eylamlerine imza atan Suriyeli terörist Bahoz kolon kanseri; PKK'nın 3 numarası Duran Kalkan ise Alzheimer hastası.
 
SABAH
 
'Ne Türk, ne Kürt milliyetçiliği'
 
Başbakan Erdoğan: Bu süreçte kimse karşımıza Kürtlük'le de Türklük'le de çıkmasın. Her türlü miliyetçiliği ayaklar altında aldık.
 
POSTA
 
Biz birlikte Türkiye'yiz
 
29 yıldır süren Kürt sorununu ve PKK terörünü bitirmek için bugüne dek hiç görülmediği kadar ciddi adımlar atılıyor. Bu süreç içinde Başbakan Erdoğan dün Kürt nüfusun yoğun olduğu Mardin'deydi. Erdoğan büyük sevgi ve ilgi gördü. BDP'liler de aynı saatlerde milliyetçi yapısıyla tanınan Çorum'da çiçeklerle karşılandı. Mardin'deki afiş bu mutlu tabloyu özetliyordu: Biz Birlikteyiz Türkiye'yiz...
 
BİRGÜN
 
Bismil sınavı
 
Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde yakılan evdeki ağabey, işkenceyle öldürüldü. Küçük kardeş gözaltında kaydedildi. Karakol komutanı terfi ettirildi. Ağabeyi öldüren işkenceci askere kesilen müebbet hapis ise Yargıtay'a fazla geldi.
 
 
YENİ ŞAFAK
 
Üç dilde hutbe
 
Mardin'de kanaat önderleriyle bir araya gelen Erdoğan, ama dilde vaaz ve hutbe okunmasına olumlu baktığını söyledi. Başbakan toplantıdaki müftülere, "Cemaatin yokluğuna göre Türkçe de, Kürtçe de, Arapça da vaaz ve hutbe verebilirsiniz" dedi.
 
ZAMAN
 
80 bin sözleşmeli personel kadroya alınıyor
 
Belediyelerdeki 18 bin sözleşmeli personelin kadroya alınmasıyla ilgili çalışmanın kapsamı genişletiliyor. Bakanlar Kurulu'nun, kamudaki parçalı personel rejiminin ortadan kaldırılması kararı doğrultusunda KİT'lerin dışındaki yaklaşık 80 bin sözleşmeli kadroya alınacak. Böylece devlette sözleşmeli statü sona erecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Akgün: "Büyükçekmece'de kentsel dönüşüme devam edeceğiz"
  • 17.11.2020 15:17

Akgün: "Büyükçekmece'de kentsel dönüşüme devam edeceğiz"

Atatürk Mahallesi'ndeki binanın yıkım çalışmalarını inceleyen Büyükçekmece Beled ...

Proje Gezer, Marmara Evleri 4'ü gezdi!
  • 30.01.2019 16:17

Proje Gezer, Marmara Evleri 4'ü gezdi!

Emlaktasondakika.com ve Güncel Proje Bilgileri işbirliğinde hayata geçirilen Pro ...

Emlaktasondakika.com Expo Turkey by Qatar Değerlendirme Oturumu
  • 21.04.2017 20:34

Emlaktasondakika.com Expo Turkey by Qatar Değerlendirme Oturumu

Türkiye'nin gerçek gayrimenkul sitesinin düzenlediği Expo Turkey by Qatar Değerl ...

İsmail Erdem, emlaktasondakika.com'a konuştu!
  • 08.07.2015 12:16

İsmail Erdem, emlaktasondakika.com'a konuştu!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, bölgenin son durumuyla birlikte yapıla ...