maritbet girişmaritbet
Solar Storage NX Fuarı bugün Tüyap'ta ziyarete açıldı

Solar Storage NX Fuarı bugün Tüyap'ta ziyarete açıldı

Türkiye’nin tek güneş enerjisi ve enerji depolama fuarı: Solar+Storage NX, 31 Ağustos – 02 Eylül 2023 tarihleri arasında İstanbul’da Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını ziyarete açıldı.
 

1 Ağustos Perşembe günü saat 10:30-11:30 saatleri arasında TÜYAP – Interexpo Salonu’nda gerçekleşecek resmi açılış töreninde Enerji Piyasaları İşletme A.Ş. - EPİAŞ Genel Müdürü Ahmet Türkoğlu, TEHAD Kurucu Başkanı Berkan Bayram, GENSED Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Murat Özdemir, Enerji Yatırımcıları Derneği – GÜYAD Yönetim Kurulu Başkanı Cem Özkök, Otomotiv Gazetecisi Okan Altan, katılımcıları ve ziyaretçiler yer aldı.

Sektör için 2 milyar dolarlık iş hacmi oluşturması beklenen fuarda Güneş Enerjisi Sistemleri, Enerji Depolama Teknolojileri, Mühendislik, Tedarik ve İnşaat, EPC Projeleri, Dijitalizasyon, Akıllı Enerji Çözümleri ve E-Mobilite ürün grupları sergileniyor. 

Türkiye Güneş Enerjisi Sanayicileri ve Endüstrisi Derneği GENSED ve Solis Fuarcılık tarafından düzenlenen Fuar kapsamında ayrıca 31 Ağustos- 1 Eylül 2023 tarihlerinde İstanbul Tüyap Palace Hotel'de, Solis Renewable Hub tarafından küresel güneş enerjisi medyasının prestijli yayınlarından PV Magazine Group stratejik ortaklığı ve GENSED’in desteğiyle EK’te detaylı programı yer alan Solar+Storage Exclusive Forum düzenleniyor. 

  • Etiketler:

Yorum Yaz