maritbet girişmaritbet
 Sevgi ve Barış Plajı mavi bayrak aldı!

Sevgi ve Barış Plajı mavi bayrak aldı!

Zonguldak'ta bulunan Karadeniz Ereğli ilçesinde'ki Sevgi ve Barış Plajı'na "mavi bayrak" verildi. Plaj kentte bu ödüle sahip tek plaj.

Karadeniz Ereğli Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, son yıllarda gerçekleştirilen düzenlemeler, yenilemeler ve yatırımlar sonucu belediye plajı, Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı (FEE-Foundation for Environmental Education) tarafından mavi bayrak ödülü aldı. Böylece Sevgi ve Barış Plajı, kentin tek mavi bayraklı plajı oldu.

Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, son yıllarda gerçekleştirilen yatırımlar, düzenlemeler ve yenilemeler sonucunda Sevgi ve Barış Plajı, Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı (FEE-Foundation for Environmental Education) tarafından mavi bayrak ödülüne layık görüldü. Böylece plaj, kentte mavii bayrak alan tek plaj oldu.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın da görüşlerine yer verilen açıklamada, 4 yıldır yaptıkları çalışmaların meyvelerini almaya başladıklarını belirten Posbıyık, "Bölgemizde Düzce'de 1, Bartın 3, Samsun'da 13 ve Ordu'da 2 mavi bayraklı plaj bulunuyor. Zonguldak'ın tek mavi bayraklı plajı ise Ereğli oldu. Aqua parkı, güvenliği, yeme ve içme, hizmet kalitesi ve temizliğiyle bölgenin çekim merkezi olduk. 17 Haziran'da sezon açılışını yapacağız ve mavi bayrağımızı takacağız. Bu konuda çalışma yapan tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Halkımıza hayırlı olsun." ifadelerini kullandı

 

  • Etiketler:

Yorum Yaz