maritbet girişmaritbet
Sakarya Valisi Mustafa Büyük'ten Sakarya'daki tarihi konağı satın alın talimatı!

Sakarya Valisi Mustafa Büyük'ten Sakarya'daki tarihi konağı satın alın talimatı!

Sakarya Valisi Mustafa Büyük, il yöneticileriyle birlikte Taraklı İlçesinde yaptığı ziyarette tarihî bir konakta ‘sahibinden satılık’ ilanını görünce, konağın bir an önce satın alınması talimatını verdi

Sakarya Valisi Mustafa Büyük, il yöneticileriyle birlikte Taraklı İlçesinde yaptığı ziyarette tarihî bir konakta ‘sahibinden satılık' ilanını görünce, konağın bir an önce satın alınması talimatını verdi. Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş ve protokol üyeleri ile birlikte Taraklı'ya yaptığı ziyarette, Ankara Caddesi'nde restorasyon çalışmaları devam eden Hacıatıflar Hanı'nı ziyaret etti.

Vali Büyük, handan ayrılışı sırasında hemen yanındaki tarihî konakta ‘sahibinden satılıktır' ilanını görmesi üzerine konak hakkında bilgi aldı. Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman konağın sahibi ile telefonla konuşarak fiyat konusunda bilgi aldı. Vali Mustafa Büyük, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Soytürk'e verdiği talimatla konağın sahibi ile görüşülüp satın alınması talimatını verdi. Sakarya Valisi Büyük satın alma işinin gerçekleşmesi halinde konağın restore edilerek Hacıatıflar Hanı ile bütünlük oluşturacak şekilde turizme kazandırılacağını söyledi.

Taraf

Yorum Yaz