Recep Altepe Bursa’nın dağ ilçelerindeki şantiyeleri inceledi

Recep Altepe Bursa’nın dağ ilçelerindeki şantiyeleri inceledi

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bütünşehir uygulamasıyla Büyükşehir’e dahil olan dağ ilçelerindeki şantiyelerde incelemelerde bulundu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın can damarlarından olan Orhaneli, Büyükorhan, Keles ve Harmancık ilçelerindeki şantiyeleri gezerek, bölgede hedeflenen çalışmalarla ilgili ön çalışma yaptı.

Bursa'ya hizmetleriyle vizyon katan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bütünşehir uygulamasıyla Büyükşehir'e dahil olan dağ ilçelerindeki çalışmalarla ilgili ilk adımlarını attı. Bursa'nın daha huzurlu ve sağlıklı bir kent olması amacıyla gece gündüz demeden hizmetlerini sürdüren Başkan Altepe, Orhaneli, Büyükorhan, Keles ve Harmancık ilçelerinde şantiyelerde incelemelerde bulundu.
Recep Altepe

“Eksiklerimizi tespit ediyoruz”

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Altepe, “Büyükşehir Belediyesi olarak ‘Bütünşehir' uygulamasına geçtikten sonra tüm ilçelerimizdeki şantiyeleri tarıyoruz. Bugün de bizim için çok önemli olan dağ yöresindeki Orhaneli, Büyükorhan, Keles şantiyelerindeki eksiklerin giderilmesi, modernize edilmesi, ekip ve ekipmanların tamamlanması ve güçlü bir şantiye haline gelmesi  için gerekli tespitlerimizi yapıyoruz” dedi.

“Söylenip de yapılmayan hizmetler artık yapılacak”

Dağ yöresindeki ilçelerin merkezlerinin yanı sıra bölgedeki köylerde yaşayan vatandaşlara da hizmetlerini ulaştıracaklarını anlatan Başkan Altepe, “Büyükşehir Belediyesi olarak dağ yöresine en güzel hizmetleri vermeyi hedefliyoruz. Büyükşehir'in farkını dağ ilçelerimiz de en güzel şekilde yaşayacak. Hedefimiz, halkımızın yüzünü güldürmek ve bugüne kadar söylenip de yapılamayan hizmetlerin en güzel şekilde yapılmasını sağlamaktır. Gece gündüz demeden koşturuyoruz. Her şey hemşehrilerimizin mutluluğu için…” diye konuştu.

Altepe'ye destek teşekkürü

Orhaneli, Büyükorhan ve Keles Belediye başkanları da Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe için ‘dağ sevdalısı' diyorduk bunu doğruladı. Artık daha rahatız, sahipsiz olmadığımızı ve daha güçlü olduğumuzu hissediyoruz. Kimse huzursuz değil. Başkanımız sorunları yerinde tespit ediyor, yapılan işler konusunda  biz de kendisine bilgi veriyoruz. Dağ yöresinde hizmetler konusunda çok daha güzel günlerin olacağını biliyoruz” şeklinde konuştular.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Osmaneli–Bursa hattında Yüksek Hızlı Tren test süreci başlıyor
  • 30.07.2026 15:41

Osmaneli–Bursa hattında Yüksek Hızlı Tren test süreci başlıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bandırma–Bursa–Yenişehir–Osmane ...

DASK'tan Bursa'da deprem risk yönetiminde güç birliği mesajı
  • 10.07.2026 09:47

DASK'tan Bursa'da deprem risk yönetiminde güç birliği mesajı

DASK, Bursa'daki İrtibat Ofisi’nde düzenlediği “Deprem Risk Yönetiminde İş Birli ...

Güney Marmara Otoyolu sanayi şehirlerini birleştirecek
  • 17.12.2025 13:16

Güney Marmara Otoyolu sanayi şehirlerini birleştirecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yalova ile İzmit arasında inşa ...

Orhangazi'de hak sahipleri evlerine kavuştu
  • 12.12.2025 18:11

Orhangazi'de hak sahipleri evlerine kavuştu

TOKİ tarafından Bursa Orhangazi Arapzade Mahallesi'nde yapımına başlanan 168 sos ...

Bursa’ya Hızlı Tren 2026’da geliyor
  • 21.11.2025 17:15

Bursa’ya Hızlı Tren 2026’da geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İnegöl Giriş Kavşağı Açılış Tör ...

Bursa Tarihi Hanlar Bölgesi yeniden ortaya çıktı
  • 08.04.2025 11:46

Bursa Tarihi Hanlar Bölgesi yeniden ortaya çıktı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, UNESCO Dünya Mirası Listesi’nd ...