maritbet girişmaritbet
Radisson Blu Hotel Şişli kapılarını açtı

Radisson Blu Hotel Şişli kapılarını açtı

Radisson Blu Hotel, İstanbul Şişli şık ve konforlu 291 oda ve suiti, yüzde 100 misafir memnuniyetini garanti eden uluslararası standartlardaki hizmet anlayışı ile kapılarını açtı

Radisson Blu Hotel, Istanbul Şişli'de son teknoloji ile donatılmış 16 toplantı salonu ile lansman ve düğünlere ev sahipliği yapabilecek 750 metrekarelik yüksek tavanlı bir balo salonu bulunuyor. Açık ve kapalı yüzme havuzuna sahip bölgenin en büyük  fitness- spa merkezi, Türkiye'nin en iyi et, peynir ve şaraplarını sunan Steak n More İstan'bull restoranı ve akşamüstü keyfinin yeni adresi olacak Bond Urban barı ile Radisson Blu Hotel, İstanbul Şişli misafirlerini bekliyor. Şehrin en gözde otellerinden biri olacak Radisson Blu Hotel, İstanbul Şişli'nin Genel Koordinatör'lüğünü Serdar Alp Turan, Genel Müdür'lüğünü ise Ersin Durgun yapıyor. Mimarisi ile gelen tüm misafirlerini kendine hayran bırakan Radisson Blu Hotel, İstanbul Şişli'nin geniş odalarında; ücretsiz wi-fi bağlantısı, su ısıtıcısı, su-çay-kahve ikramı, ütü ve ütü masası, Botanica Fitness &Spa'ya ücretsiz giriş hakkı, hoparlörlü televizyon koltuğu ve laptop boyutunda güvenlik kasası bulunuyor. Standard, business class ve suit tipleri olan otelin 9. katında ise; business class ve suit oda misafirlerinin kullanımına özel “Business Lounge” yer alıyor. 

Şehrin yaşam kültürüne yeni tatlar ekleniyor
Ünlü  Executive Chef Fikret Özdemir Steak n More İstan'bull Restoran'da, Türkiye'deki en iyi yerli ürünleri kullanarak benzersiz tatlar yaratıyor. Mimarisi ve konsepti ile de farklılığını hissettiren Steak n More İstan'bull Restoran, Türk peynirleri, etleri ve şaraplarından oluşan zengin bir menüyü; yalın bir şıklıkla sunuyor. Piyanonun büyülü notalarıyla rahatlamak isteyen misafirler Bond Urban Bar'da buluşurken; gün içinde kısa molalarda kahve, tatlı kaçamağı yapacaklar Bon a Petit'yi tercih ediyor. 

Toplantıların anlamı değişiyor
İstanbul'un iş dünyasının nabzını tutan, alışveriş merkezlerine ve İstanbul'un kültür-sanat-eğlence bölgelerine yakın, metro ve otobüs istasyonlarına yürüme mesafesindeki Radisson Blu Hotel İstanbul Şişli; içtenlikle benimsediği “Yes I Can!” hizmet konsepti ve birbirinden zengin içerikli menüleri ile toplantıların anlamını değiştiriyor.

Botanica Fitness&Spa ile tazelenin
3500 metrekarelik bir alanda Uzakdoğu konsepti ile hizmet verecek olan Botanica Fitness&Spa Center; 7 masaj odası, buhar odası, sauna, Türk hamamı, jakuzi, fitness merkezi gibi rahatlama ve sağlıklı yaşam alanlarını içinde barındırıyor. Nisan 2014'de açılacak olan ve terastaki açık havuzu ile cazibe merkezi haline gelecek Botanica Fitness&Spa Center kişiye özel programların da dahil olduğu ayrıcalıklı hizmetler sunuyor. Şehrin merkezinde stresten arınmak, sağlıklı bir hayata adım atmak için Radisson Blu Hotel İstanbul Şişli konuklarını bekliyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İçi akvaryum dışı otel
  • 10.08.2015 14:43

İçi akvaryum dışı otel

Almanya’nın başkenti Berlin’deki Radisson Blu Hotel görenleri şaşkına çeviriyor. ...

İşte dünyanın en büyük silindir akvaryumu
  • 10.08.2015 14:56

İşte dünyanın en büyük silindir akvaryumu

Berlin’deki Radisson Blu Hotel görenleri şaşkına çeviriyor. Lobisinde bulunan 25 ...

Radisson Blu Hotel Kayseri hizmete açıldı
  • 08.10.2014 15:17

Radisson Blu Hotel Kayseri hizmete açıldı

Carlson Rezidor Hotel Group’a bağlı Radisson Blu markasının Kayseri’deki oteli, ...

Sevinç tebriklerini Radisson Blu Hotel açılışında bildirdi
  • 20.09.2014 14:58

Sevinç tebriklerini Radisson Blu Hotel açılışında bildirdi

11. Cumhurbaşkanı Gül, Sayın Cumhurbaşkanı, Sayın Başbakan, Genelkurmay Başkanı ...

Radisson Blu Hotel, mimarisiyle büyülüyor
  • 27.07.2014 08:33

Radisson Blu Hotel, mimarisiyle büyülüyor

Berlin'de Radisson Blu Hotel lobisine yapılmış dünyanın en büyük silindirik akva ...

Dilek Holding’den Levent ve Marmaris’te iki yeni otel yatırımı
  • 08.03.2014 10:43

Dilek Holding’den Levent ve Marmaris’te iki yeni otel yatırımı

Dilek Holding, Levent ve Marmaris’te, iki yeni yatırım daha yapacak ...