maritbet girişmaritbet
Pappa Bun’ların ustası Pappa Roti, Marmara Forum Alışveriş Merkezinde açıldı!

Pappa Bun’ların ustası Pappa Roti, Marmara Forum Alışveriş Merkezinde açıldı!

Faaliyet gösterdiği her ülke de eşsiz lezzeti ve mağazalarında oluşturduğu kalabalık kitlelerle ünlü ‘Pappa Bun’ ların ustası ‘Pappa Roti’ zincirinin Türkiye ye ki ilk halkası Bakırköy de bulunan Marmara Forum Alışveriş Merkezinde açıldı

 

Faaliyet gösterdiği her ülke de eşsiz lezzeti ve mağazalarında oluşturduğu kalabalık kitlelerle ünlü ‘Pappa Bun' ların ustası ‘Pappa Roti' zincirinin Türkiye ye ki ilk halkası Bakırköy de bulunan Marmara Forum Alışveriş Merkezinde açıldı.
Uzakdoğu ve Arap yarımadasını 5 yıl gibi kısa bir sürede 400'ün üzerinde mağaza ile fetheden markanın ilk mağazasının açılışında yaşanan ilgi görülmeye değerdi. ‘Pappa Bun' lar daha şimdiden ziyaretçiler tarafından oldukça beğenildi.
 
Nisan ayın da İstanbul da iki farklı AVM de daha faaliyete başlayacak olan marka hızla büyüyerek Türkiye geneline yayılacak. İlk iki yıl için belirlenen mağaza sayısı ise en az 60. 
 
Marka nın Türkiye ve Kazakistan haklarına sahip Dubai merkezli uluslararası perakende şirketi Asadel Perakende Guruba ait bulunmakta. Asadel Perakende Gurup; aynı zamanda Dubai ve Kazakistan gibi ülkelerde  Mudo, Primadonna, Riviera Maison ve La Cure Gourmande vb.  markaların mağazaları ile perakende sektöründe büyük mağazacılık, hazır giyim, tekstil, aksesuar, çanta, ayakkabı, gıda vb. alanlarda faaliyet göstermekte.
 
Kahve medeniyet demektir, keyif demektir, sohbet demektir. Etiyopya'dan, Yemen'e geçen, Viyana üzerinden tüm dünyaya yayılan kahve kültürü her geçen gün çeşitlenerek gelişiyor.
 
Ülkemizde de her geçen gün kahve tüketimi artıyor, Cafe'ler sosyalleşme mekanları oluyor, kültürümüzün bir parçası olan bu olgu değişime uğrasa da her geçen gün daha da popüler oluyor. 
 
Uzakdoğu'ya Malezya'ya göçmen olarak giden bir İtalyan ailenin oluşturduğu Pappa Roti Cafe ise farklı kahve çeşitlerinin yanında yenilecek ideal bir yiyecek olmaya aday Pappa Bun'ısatmaya başlıyor. Tarifi devlet sırrı gibi korunan Pappa Bun, üzeri karamel kaplı, kabuğu çıtır çıtır ve hem tatlı, hem de tuzlu...
 
Yemeden anlatması mümkün olmayan Pappa Bun ile Pappa Roti Cafe, Arap yarımadası ve Uzakdoğunun en hızlı büyüyen kahve zinciri durumuna geldi. Zengin içecek seçeneklerinin arasında Türk kahvesi, İtalyan kahve çeşitleri, Pappamilk Tea, organik çaylar ve soğuk içecekler mevcut.
 
Bunlara ek olarak Pappa Roti'de Arap kahvesi de var. Kahvenin yolculuğunda olduğu gibi, farklı coğrafyalar üzerinden ülkemize gelirken kendi yolculuğundan kazanımlarından birisi olarak menüsüne bunu eklemiş. Bu şekilde kahvenin neredeyse dünyada içilen tüm çeşitlerini satıyor.
 
Asadel firmasının kurucu ortaklarından Samim Hatipoğlu, Pappa Roti Cafe'nin ilk sene 15 mağazaya çıkmayı hedeflediği, ve 5 sene içerisinde 100'ün üzerinde satış noktasına çıkmayı hedeflediklerini belirtti. 
 
Asadel şirketinin ülke müdürü Can Yıldız da mağaza açılışında; marka, konsept, ürün gamı, hedefleri, büyüme planları, perakende sektörü vb. konularda görüşlerini basın ve davetlilerle paylaştı. Yıldız' ın konuşmasından bazı satır başları aşağıda yer almaktadır;
 
İşletmecilerin ve yatırımcıların hayalin de hep bir kahve dükkanı  / cafe açarak ve keyifli bir iş yapmak  vardır. Biz de bir hayalimizi daha gerçekleştirmenin coşkusunu yaşıyoruz
 
Rekabetin fazlasıyla yoğun olduğu yiyecek – içecek dünyasında farklı bir enstrüman ile yer almak, uzun soluklu başarıyı yakalamak vb. hedeflerimizle uluslararası başarı hikayesi olan Pappa Roti ile yollarımız bu noktalarda kesişti. Geleneksel lezzetleri modern dokunuşlarla sunan, gerek keyifli, dinamik yapısı gerekse muazzam konsepti ile ülkemizde de fark uyandıracağını düşündüğümüz değerli  markanın haklarını alarak Türkiye de ki macerasını başlattık.
 
Ürünlerimize ve markamıza olan yoğun ilgi ne kadar doğru bir atılım yaptığımızın göstergesi.    
 
Mağazalarının girişinde yayılan ürünlerin nefis kokuları ile misafirlerini karşılayan Pappa Roti sağladığı leziz damak tadı ile adeta bağımlılık yapması markayı oldukça cazip kılıyor. Muhteşem ‘Pappa Bun' ların yanında sunduğu  kahve, çay ve smothie gibi içecekleri ile de iddialı.
 
Pappa Roti, Dubai gibi ülkelerde her bir mağazasında aynı gün içerisinde binlerce ‘Pappa Bun' satıldığını ve lezzetleri ile ağızdan ağıza konuşularak yayılan, adeta efsane haline gelen markayı Türkiye ye de getirmenin gurup olarak heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Marka, tüm bu nedenlerden ötürü ‘çöreklerin babası' unvanı ile anılıyor. 
 
Papa Roti; tıpkı diğer ülkelerde yakaladığı gibi; karamelize nefis, çıtır ‘Pappa Bun' lar ve çeşitlendirilmiş içeceklerden oluşan menülerinin yanı sıra konforlu ve modern mimari konseptte tasarlanmış mağazalarıyla adeta 7 den 70 e herkesin tutkusu olmayı hedefliyor. 
 
Marka misafirlerinin zorunlu gıda ihtiyaçlarını karşılamalarından ziyade keyifli yeme içme ve kaliteli zaman geçirme alışkanlıklarına cevap vererek her geçen gün büyüyen gıda sektöründe yerini almayı planlıyor.
 
Pappa Roti ile ilgili olarak ; kısa sürede ülkenin farklı illerinde en işlek alışveriş merkezi ve caddelerinde yeni mağazalar yerini alarak güler yüzlü iş arkadaşlarımızla beraber daha fazla kişiye ulaşmak ve hizmet vermek gurubumuzun en önemli hedefidir.  
 
Pappa Roti Türkiye olarak amacımız ‘Pappa Bun' yapmak ama en iyisini yapmaktır, insanların kalbine en kolay yoldan ulaşmaktır.'

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Marmara Forum AVM'ye TSE Covid-19 Belgesi!
  • 26.10.2020 17:47

Marmara Forum AVM'ye TSE Covid-19 Belgesi!

Dünyaca ünlü mağazaların yer aldığı Marmara Forum AVM'ye, TSE Covid-19 Güvenli H ...

Marmara Forum'un ofis kısmı artık İBB'nin!
  • 25.08.2016 12:55

Marmara Forum'un ofis kısmı artık İBB'nin!

Bakırköy'de bulunan Marmara Forum AVM’nin kaçak kısımları, İstanbul Büyükşehir B ...

Marmara Forum bağış karşılığı yasallaşıyor
  • 12.05.2016 09:16

Marmara Forum bağış karşılığı yasallaşıyor

Bakırköy’de 7 yıldır kaçak olarak faaliyet gösteren Marmara Forum AVM, İstanbul ...

Marmara Forum AVM’de son durum
  • 17.10.2015 23:28

Marmara Forum AVM’de son durum

CHP’li Hüseyin Sağ, AVM’nin kaçak olarak işletildiğini iddia ederek konuyu İBB M ...

Zabıta, Forum AVM’nin otoparkını girişlere kapattı!
  • 25.03.2015 17:12

Zabıta, Forum AVM’nin otoparkını girişlere kapattı!

Bakırköy’de bulunan Marmara Forum AVM’nin otopark girişleri, İBB’ye bağlı zabıta ...

Son projesinin temellerini Minopolis’te atıyor
  • 09.09.2014 10:20

Son projesinin temellerini Minopolis’te atıyor

Demir İnşaat, geleceğimizin mirasçıları olan çocuklara verdiği önemi, Minopolis ...