maritbet girişmaritbet
ODE Yalıtım, şehir hastaneleri tarafından da tercih ediliyor

ODE Yalıtım, şehir hastaneleri tarafından da tercih ediliyor

Yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE Yalıtım, 3. Havalimanı’ndan sonra şehir hastanelerinin de tercihi olmaya devam ediyor.

Eskişehir'de 100 milyon TL'ye mal olacak entegre tesisinin ilk fazında üretime başlayan ODE Yalıtım, Türkiye'nin en büyük projelerinin ısı ve su yalıtımlarında tercih edilen marka olmaya devam ediyor. Sağlık Bakanlığı'nın öncelikli olarak yürüttüğü çalışmalar arasında yer alan şehir hastaneleri de yalıtımda ODE ürünlerini tercih ediyor. Ülke genelinde yapımı devam eden Ankara Bilkent, Adana, Kayseri, Eskişehir ve Bursa Ali Osman Sönmez hastanelerinin ısı ve su yalıtımında ODE ürünleri kullanılıyor.

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE, tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanlarından biri olacak olan 3. Havalimanı'ndan sonra şehir hastanelerinin de tercihi olmaya devam ediyor. Sağlık Bakanlığı'nın öncelikli olarak yürüttüğü çalışmalar arasında yer alan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "kamu-özel sektör işbirliğinin en güzel örneklerinin sergilendiği proje" olarak tanımladığı birçok şehir hastanesinin inşaatında ODE Yalıtım ürünleri kullanılıyor. Ülke genelinde yapımı devam eden Ankara Bilkent, Adana, Kayseri, Eskişehir ve Bursa Ali Osman Sönmez şehir hastanelerinin ısı ve su yalıtımında ODE ürünleri tercih edildi.

Yatırımına devam ettikleri Eskişehir fabrikalarının ilk fazında geçtiğimiz mart sonunda su yalıtımının ana malzemesi olan bitümlü membran üretimine başladıklarını hatırlatan ODE Yalıtım Genel Müdürü Ali Türker, “Eskişehir fabrikamız ile bitümlü membran üretim kapasitemiz 30 milyon metrekareye çıktı. Bu da bize su yalıtımında liderliğe oynamamızın yolunu açtı. Bu sayede 2017 yılında çok iddialı projelerin anlaşmalarına imza attık. Bu projeler arasında şehir hastanelerinin özel bir yeri bulunuyor. Çünkü Sağlık Bakanlığı'mızın öncelikli olarak yürüttüğü çalışmalar arasında yer alan birçok şehir hastanesinin yalıtımdaki tercihi ODE oldu. Bunlar arasında Ankara Bilkent, Adana, Eskişehir, Kayseri ve Bursa Ali Osman Sönmez şehir hastaneleri geliyor” dedi. 

Türkiye için çok önemli olan bu dev projelerde ODE ürünlerinin kullanılmasından büyük memnuniyet duyduklarını anlatan Türker, “Yalıtım sektöründe 30 yıllık bir geçmişimiz var. Bu geçmişin verdiği güçle yolumuza daha da büyüyerek devam ediyoruz” diye konuştu. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

ASAŞ PVC yalıtım standardını İnova ile yükseltiyor
  • 05.05.2026 15:21

ASAŞ PVC yalıtım standardını İnova ile yükseltiyor

ASAŞ, PVC pencere ve kapı sistemleri alanındaki mühendislik uzmanlığını İnova Or ...

Poliüretan sistemler yalıtımda önemli rol oynuyor
  • 22.04.2026 17:20

Poliüretan sistemler yalıtımda önemli rol oynuyor

Flokser Kimya tarafından geliştirlen ısı, su ve ses yalıtımını bir arada sunan ç ...

Isı yalıtımının iklim üzerindeki 5 kritik rolü
  • 13.04.2026 17:34

Isı yalıtımının iklim üzerindeki 5 kritik rolü

İklim krizine karşı atılan adımlar her geçen gün daha fazla önem kazanırken, Tür ...

İzocam bayileriyle Antalya'da buluştu
  • 13.04.2026 17:25

İzocam bayileriyle Antalya'da buluştu

İzocam, 26'ncı Uluslararası Bayi Toplantısı'nı Antalya'da gerçekleştirdi. "Kökle ...

Ravago'dan metal ve sandviç panel çatılar için yenileme kolaylığı
  • 12.03.2026 17:25

Ravago'dan metal ve sandviç panel çatılar için yenileme kolaylığı

Ravago Bina Çözümleri tarafından geliştirilen Ravaproof Bondstoper Alüminyum, me ...

Yalıtımda mekanik dayanım iğneleme teknolojisiyle zirveye çıkıyor
  • 12.02.2026 11:21

Yalıtımda mekanik dayanım iğneleme teknolojisiyle zirveye çıkıyor

Ravago Bina Çözümleri tarafından geliştirilen Ravatherm Seramik Yünü Battaniye, ...