maritbet girişmaritbet
Nusret Gökçe, anne ve babasının ismini verdiği külliyeyi açtı

Nusret Gökçe, anne ve babasının ismini verdiği külliyeyi açtı

Nusret Gökçe’nin, memleketi Erzurum Şenkaya’ya ilçesine bağlı Paşalı köyüne yaptırdığı külliye törenle açıldı.

 

Şenkaya ilçesinin Paşalı köyünde 4 bin metrekare üzerine yaptırılan ve yaklaşık 4,5 milyon liraya mal olan cami, kütüphane, imam evi, taziye evi ve gasilhaneden oluşan külliyenin açılışına, AK Parti Erzurum milletvekilleri Mustafa Ilıcalı, Orhan Deligöz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Şenkaya Kaymakamı Ömer Dereci, Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan, Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Albayrak, Nusret Gökçe, annesi Fatma, babası Faik, kardeşleri Uğur ve Özgür Gökçe katıldı. Dualarla açılışı yapılan 'Fatma Faik Gökçe Cami ve Külliyesi'nin kurdelesini kesen Nusret Gökçe, kestiği kurdele parçasıyla, meşhur tuz serpme hareketi yaptı.

KADİR GECESİNDE AÇTI

Geçen yıl Temmuz ayında temeli atılan külliyenin bu yıl Kadir Gecesi'nde açılışını yapan dünyaca ünlü et ustası Nusret Gökçe, "Bugün çok mutlu bir günümdeyim. Köyüme, görmüş olduğunuz bu eseri kazandırmanın sevincini yaşıyorum. Buraya anne ve babamın ismini vererek uzun yıllar onların adını yaşatmak istiyorum. İnşallah içini doldurursunuz. Dualarınızla birlikte daha güzel projelerle Erzurum'a yatırım yapmaya devam etmek istiyorum" dedi.

"Erzurum'a Nusr-Et şubesi açmayı düşünür müsünüz?" sorusuna ise Gökçe, "Erzurum'da Nusr-Et olmasa da bir Oltu Cağ Kebabı dükkanı açabiliriz" yanıtını verdi.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Köyüne ayak basar basmaz köylülerinin büyük bir ilgisiyle karşılaşan Nusret Gökçe, kendisiyle fotoğraf çekilmek isteyenleri kırmayıp herkesle tek tek fotoğraf çekildi. Köyde yaşayan büyüklerini de evlerinde ziyaret eden Gökçe, yaylalardaki temiz havanın tadını çıkardı. Yaylada eşeğe binen Nusret, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da memleketine olan özlemine vurgu yaptı.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in Oltu taşı tespih hediye ettiği Nusret Gökçe, akşam saatlerinde köylüleriyle vedalaşarak şehirden ayrıldı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nusr-et, yeni restoranıyla Londra'yı fethetti
  • 27.09.2021 09:42

Nusr-et, yeni restoranıyla Londra'yı fethetti

Türkiye’nin yeme-içme alanında en başarılı markalarından biri haline gelen ve ün ...

LG klima modellerinde kaçırılmayacak fırsatlar!
  • 03.07.2021 11:17

LG klima modellerinde kaçırılmayacak fırsatlar!

LG klima kampanyası kapsamında salon tipi klima alanlara 500 TL'lik akaryakıt çe ...

Nusret'in Beverly Hills'teki dükkanının kirası 70 bin dolar!
  • 07.05.2021 11:00

Nusret'in Beverly Hills'teki dükkanının kirası 70 bin dolar!

Nusret, Beverly Hills'teki dükkanı için aylık 70 bin dolar (yaklaşık 580 bin TL) ...