maritbet girişmaritbet
Necmi Kadıoğlu, 'Esenyurt en çok tercih edilen ilçe oldu'

Necmi Kadıoğlu, 'Esenyurt en çok tercih edilen ilçe oldu'

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Havana Park Sosyal Tesisleri’nde Esenkentli site yöneticileriyle biraraya geldi

Esenyurt Belediyesi Havana Park Sosyal Tesisleri'nde Esenkentli site yöneticileriyle düzenlenen akşam yemeğinde bir araya gelen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, projelerini anlatarak site yöneticilerinin sorunlarını dinledi. Esenkent site yöneticilerinin, sitelerinde ve bulunduğu çevredeki sorunları sıkıntıları dinleyen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, giderilmesi yönünde notlarını alarak ilgili birimlere talimat verdi. Başkan Kadıoğlu'nun yapmış olduğu hizmetleri takip ettiklerini belirten Esenkent site yöneticileri takdir ederek, hizmet edenin destekçisi olacaklarını ifade ettiler. Esenyurt'a eğitim, sağlık, spor, kültür ve sosyal alanlarda binlerce yatırım yaptıklarını belirten ve yapmaya da devam edeceğini söyleyen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “2004'ten önce Esenyurt varoş ve yaşanılabilecek bir ilçe değildi. Çamurun ve çarpık yapılaşmanın merkezi halindeydi. Esenyurt'ta sosyal anlamda hiç bir şey yoktu. Sanayici, iş adamları ve bankalar Esenyurt'ta gelmek istemiyorlardı. Geldiğimiz günden beri Esenyurt'u baştanbaşa yeniledik ve birçok yatırımı hayata geçirerek, en çok tercih edilen ilçe olduk. Esenkent mahallemizde de çok sayıda yatırım yaparak burayı daha güzel duruma getirdik. Has Bahçe, Havana Park ve Atatürk Parkını yaparak Esenkentliler'e 3 semt ormanı kazandırdık. 

Hanımlara özel çok amaçlı dev bir spor merkezi yaptık. Esenkent'in içinden halk otobüsü ve minibüs geçmiyordu, buraya halk otobüsü ve minibüs getirerek ulaşım sıkıntısını giderdik. Bugüne kadar yaptığımız ve yapacağımız her hizmette insanlarımızın rahat yaşam koşulları olsun istedik ”dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Polat Gayrimenkul Asyalı yatırımcılarla buluştu
  • 06.03.2026 14:34

Polat Gayrimenkul Asyalı yatırımcılarla buluştu

Türkiye’nin özel sektör eliyle gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi ...

İstanbul Ataşehir TOKİ konutları teslim edildi
  • 27.02.2026 15:39

İstanbul Ataşehir TOKİ konutları teslim edildi

TOKİ tarafından İstanbul Ataşehir Şerifali Çiftliği 1. Etap'ta yapımına başlanan ...

Kocaeli Cedit Mahallesi kentsel dönüşümünde sona gelindi
  • 26.02.2026 15:22

Kocaeli Cedit Mahallesi kentsel dönüşümünde sona gelindi

Kocaeli’nin deprem riski taşıyan, gecekondu yoğunluklu en eski yerleşimlerinden ...

Bakan Kurum: “İstanbul’umuzu yenileyeceğiz güçlendireceğiz”
  • 30.01.2026 16:27

Bakan Kurum: “İstanbul’umuzu yenileyeceğiz güçlendireceğiz”

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi Kura Çekim Töreni’nde konuşan Bakan Kurum, İst ...

İstanbul Küçükçekmece’deki Doğuş Sitesi dönüşüyor
  • 09.12.2025 17:47

İstanbul Küçükçekmece’deki Doğuş Sitesi dönüşüyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Kentsel Dönüşüm Başkan ...